[ Savo87 @ 28.12.2010. 19:41 ] @
| Imam toshibu l500 13t na kojoj je bila instalirana Vista. Wireless i bluetooth su se palili na FN i F8 i odlicno je radilo.
Pre pad dana instalirao sam Win 7 i sada nikako ne mogu da pokrenem wireless, nemam uopste spisak mreza na koje se mogu nakaciti, dok sam prije imao po nekoliko.Komanda na FN F8 nikako ne radi i nece a pokrene ni bluetooth, ali njega sam uspreo nekako da pokrenem.
Instalirao sam drajvere za wireless za win 7 koji su bili na toshibinom sajtu za ovaj model, to su wireless lan driver i wireless lan client manager. Sad ne znam u cemu je problem i dal jos trebam nesto instalirati ? |
[ vkoja @ 28.12.2010. 19:57 ] @
Instaliraj windows 7 ali 32 bitni trebalo bi da radi ili ako hoces sigurno da ti radi stavi xp i nema greske!
[ Savo87 @ 28.12.2010. 20:02 ] @
instaliran je 32 bitni win 7, nije mi sad bas toliko potreban wireless pa da instaliram xp jer u stanu imam ADSL
wireless koristim samo kada odem na fax jer tamo mnogo brzi net i kad odem kuci
[ tox master @ 28.12.2010. 21:21 ] @
Na nekim Toshibama postoji i prekidac za wireless sa leve bocne strane laptopa gde se pali wireless i bluetooth.
[ Savo87 @ 29.12.2010. 10:11 ] @
Ne postoji prekidac kojim se pali wireless i bluetooth na ovoj toshibi, oni su se na visti palili samo pomocu FN F8.
Na visti je bilo kad pritisnem FN spusti mi se toolbar i svaki od F(1-12) kada se pritisne zajedno sa FN ima neku komandu, sada to na win 7 nista ne radi, nemam taj toolbar i nijedna komanda ne radi
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.