[ Zlatko93 @ 31.12.2010. 14:55 ] @
Izvinite što sam ovako opširan ali stvarno ne znam šta više da radim
Imam problem ne sa jednim nego sa tri miša. Svaki od njih se drugačije ponaša. Na primer prvi miš koristim skoro 2 godine i prvih godinu ipo dana je radio normalno i onda je samo odjednom poludeo, tj kad uključim kompjuter i kad se podigne sistem miš neće uopšte da se pomeri ko da nije uboden u kućište i ja ga ponovo izvadim pa ubodem ono opet ništa. Restartujem kompjuter i ono opet isto. Ja onda lepo komp isključim iz utičnice povadim sve konektore pa opet sve uključim i kad uključim kompjuter miš proradi i tako posle toga možda par novih uključivanja radi pa opet zabode, dešavalo mi se da i tokom rada na kompjuteru samo odjednom tako stane. I naravno pošto više nisam mogao ovo stalno da radim ja uzmem burazerov miš i uključim ga i ono sve radi normalno. I radilo je tako sve OK nekih nedelju dana i taj miš je odjednom poludeo. Prvih 5-10 min od podizanja O.S.-a radi normalno posle toga samo odjednom poludi, sam počne da se pomera ko da drhti, a kad mi je aktiviran Caps Lock na tastaturi sam pobegne u levu ili desnu stranu i ne mogu nikako da ga pomeram. Onda sam uzeo treći miš koji sam koristio na pentium 1 (on je onaj sa kuglicom, ova prethodna 2 su bila optička, sva tri su PS/2) on je sve lepo i normalno radio kako i treba i evo i on je sad počeo da zeza. Kad ga pomeram ko da pomeram teg a ne miša treba mu dosta da se pomeri a kad pritisnem Caps Lock mogu samo levo-desno da ga pomeram gore-dole neće nikako. Da napomenem obarao sam i podizao sam O.S. i on opet ima iste probleme sva tri miša me zezaju. A kad bilo koji od ta tri miša uključim u bratov kompjuter koji je po konfiguraciji sličan mom, sva tri miša rade. O.S. je Microsoft Windows XP Service Pack 3. Ako neko može da mi pomognem hvala mu mnogo i to od srca.
[ plague @ 31.12.2010. 15:02 ] @
Prvo sto bi mogao da uradis jeste da das nekom drugu mis da ga on koristi nekoliko dana i da ti kaze da li je ispravan. Mozda cak 2 da testira.
U medjuvremenu ti od druga pozajmi USB misa, najbolje bi bilo da nadjes nekog i zamenite se.
Moguce je da ti konektor na ploci ne radi kako treba.

Edit: Nisam video predzadnju recenicu. Znaci gotovo sigurno je frka u ulazu. Uzmi sebi USB mis. Mada mogao bi prvo da testiras neki USB mis da li radi.
[ dendic @ 31.12.2010. 20:50 ] @
Ja bi sebi odmah ukljucio neki linux da cd-a da vidim kako radi pod linuxom,npr..puppy...
ako bi i tada lose radio ostaje sumnja na maticnu plocu...ps2..,probat odmah ujutro sa usb misem