[ Zlatko93 @ 31.12.2010. 14:55 ] @
Izvinite što sam ovako opširan ali stvarno ne znam šta više da radim ![]() Imam problem ne sa jednim nego sa tri miša. Svaki od njih se drugačije ponaša. Na primer prvi miš koristim skoro 2 godine i prvih godinu ipo dana je radio normalno i onda je samo odjednom poludeo, tj kad uključim kompjuter i kad se podigne sistem miš neće uopšte da se pomeri ko da nije uboden u kućište i ja ga ponovo izvadim pa ubodem ono opet ništa. Restartujem kompjuter i ono opet isto. Ja onda lepo komp isključim iz utičnice povadim sve konektore pa opet sve uključim i kad uključim kompjuter miš proradi i tako posle toga možda par novih uključivanja radi pa opet zabode, dešavalo mi se da i tokom rada na kompjuteru samo odjednom tako stane. I naravno pošto više nisam mogao ovo stalno da radim ja uzmem burazerov miš i uključim ga i ono sve radi normalno. I radilo je tako sve OK nekih nedelju dana i taj miš je odjednom poludeo. Prvih 5-10 min od podizanja O.S.-a radi normalno posle toga samo odjednom poludi, sam počne da se pomera ko da drhti, a kad mi je aktiviran Caps Lock na tastaturi sam pobegne u levu ili desnu stranu i ne mogu nikako da ga pomeram. Onda sam uzeo treći miš koji sam koristio na pentium 1 (on je onaj sa kuglicom, ova prethodna 2 su bila optička, sva tri su PS/2) on je sve lepo i normalno radio kako i treba i evo i on je sad počeo da zeza. Kad ga pomeram ko da pomeram teg a ne miša treba mu dosta da se pomeri a kad pritisnem Caps Lock mogu samo levo-desno da ga pomeram gore-dole neće nikako. Da napomenem obarao sam i podizao sam O.S. i on opet ima iste probleme sva tri miša me zezaju. A kad bilo koji od ta tri miša uključim u bratov kompjuter koji je po konfiguraciji sličan mom, sva tri miša rade. O.S. je Microsoft Windows XP Service Pack 3. Ako neko može da mi pomognem hvala mu mnogo i to od srca. |