[ VladaS79 @ 02.02.2004. 19:04 ] @
|
meni ovo radi strasno nestabilno.... s vremena na vreme mi se pojavi neka crta na ekranu iz cista mira i to dok uopste ne koristim opengl... zatim mi se redovno blokira kad je screensaver startovan i posle nekog vremena iskljuci monitor.. posle toga ni na sta ne odgovara.. kompjuter mogu da resetujem samo na kucistu.... jeli ovo samo kod mene ili generalna pojava? |
[ axez @ 02.02.2004. 20:53 ] @
Jesi li instalirao Glide??
[ VladaS79 @ 04.02.2004. 17:30 ] @
glide jeste instaliran... ma cela stvar je jako zbunjujuca.... evo par zapazanja:
- kad pokrenem bilo sta sto koristi opengl u prozoru celom ekranu se izrazito poveca brightness.... i onda ako recimo posle toga startujem glxgears pri izlasku iz istog perograma on vrati brightness na normalu???
- pustim da radi euphoria (gl) screen saver BEZ ukljucenog APM-a... znaci bez gasenja monitora... sve to jako lepo radi neko vreme i onda se zamrzne... koliko sam ja provalio zamrzne se sam linux (ciljam na tdfx.o kernel modul) a ne X
- onda prebacim da je ukljucen APM a iskljucen screensaver.... to radi opet isto neko vreme... lepo on ode i vrati se iz sleepa ali desi mu se da skroz izbrljavi ekran... u konzoli su sva slova jedna preko drugih i ceo x je prakticno neupotrebljiv...
- ako je ukljucen i apm i screensaver opet se zakuca screensaver pre nego sto stigne da baci monitor u sleep...
ako kod tebe voodoo3 radi bez problema onda bi morao i kod mene.... ako te ne mrzi napisi ukratko kako si ti to sve konfigurisao...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.