[ jassadr @ 10.01.2011. 20:43 ] @
Imam narode problem sa prebacivanjem iz DivX u DVD sa WinAvi ono sve lepo prebaci samo kad hoću da pogledam ono je slika prevrnuta i titl takođe , glava je dole a prevod je gore prevrnut a ako u originalu , tj na DivX određeni pokret ide levo ono je na DVD-u desno . Da li neko može da mi objasni kako da naštelujem WinAvi da vrati sve normalno. Samo da napomenem skoro sam reinstalirao OS i instalirao WinAvi 9 -ku i ništa nisam štelovao jer pre je kada sam ga instalirao normalno radio i konvertovao . Nadam se da mi nećete savetujete da lepo sve to snimim na DVD i posle preko ogledala gledam film xa xa !
[ despot77 @ 15.01.2011. 09:18 ] @
da ne bi gledao preko ogledala, probaj DVDFlick :)
[ jassadr @ 15.01.2011. 18:58 ] @
Citat:
despot77: da ne bi gledao preko ogledala, probaj DVDFlick

despote77 meni je potrebno da iz DivX u DVD a ovaj neprebacuje koliko sam ja pokušao . Jedino ako mi predlažeš da sa WinAvi konverterom prebacim u DVD pa kako bude pa tek onda sa DVDFlickom ispravim sliku , mislim da i ti pretpostavljaš koliko bi sve to dugo trajalo umesto nekih sat vremena bilo bi minimum dva a možda i više.
[ despot77 @ 17.01.2011. 08:55 ] @
DVDFlick koristim odavno za konvertovanje .avi fajlova (vjerovatno i ti misliš na to) u klasični DVD koji može da se pušta na kućnom DVD player-u... znači uvučem .avi u program (povlači i titl ako je istog imena), moguće je dodati i DVD meni...i na kraju dobijem klasičan DVD... brzina zavisi od hardwera...

Malo kvalitetniji je ConvertXtoDVD ali nije besplatan...