[ adisC @ 11.01.2011. 16:04 ] @
Lijep pozdrav svima,

Trazio sam po netu rjesenje, ali nazalost nisam nasao. Imam 'mali' problemcic koje me mnogo zivcira a nikako da rijesim. Kada otvorim neki browser, ne radi mi auto login. Username i pasovi su sacuvani, ali svaki put kada restartujem komp moram se na novo logirati. Isti problem je i kod chrome-a, firefox-a, i IE-a. Obrisao sam sve cookies, temp files ali opet isti problem. Naporno je svaki put kad upalim komp i otvorim neki forum moram raditi dvostruki klik da mi se pojavi username i pass, iako upalim opciju "Log me on automatically each visit". Stvarno ne znam do cega je problem, ako moze mala pomoc. Unaprijed hvala svima puno!
[ Miroslav Ćurčić @ 11.01.2011. 17:11 ] @
Da ti nije uključena opcija automatskog brisanja svih kukija po zatvaranju browsera? Video sam takvu opciju dosta davno, ne sećam se više gde je tačno.
[ adisC @ 11.01.2011. 17:44 ] @
ne znam za tu opciju, ali mislim da nije ukljucena. Kada zatvorim browser ostanem logovan, fazon je sto kada restartujem komp onda se moram logovati opet, jednostavno ne radi mi "auto login". U svakom slucaju hvala na savjetu
[ lender @ 11.01.2011. 20:28 ] @
proveri koji se programi podizu sa sistemom, mozda kukije brise i antivirus/antispyware