[ bosnier @ 11.01.2011. 23:22 ] @
Pozdrav , dobio sam za maturski rad Asinhrone masine,
dali neko moze da mi postavi ovaj maturski rad ili da ga skinem ako ga ima na netu , mrzi me da ga radim ?

Hvala
[ robert63 @ 12.01.2011. 00:34 ] @
Denise,

-Ko treba da Maturira?-Ti ili Mi ?

Sedi,ugrej stolicu,maturiraj lepo i upiši Fakultet !

(s' provlačenjem i prepisivanjem nema napretka kroz svet tehnike )

Pozdrav
[ ToMiCc @ 12.01.2011. 00:46 ] @
Bas tako! Dobro ti Robert kaze! Ti treba da maturiras i da znas znanje a mi smo tu samo eventualno da uskocimo u pomoc ako negde zapnes :)
[ Horvat I @ 12.01.2011. 06:31 ] @
džabe da ti postavim kad su (skoro) sve merne jedinice promenjene
[ Sepa011 @ 12.01.2011. 08:41 ] @
@Hirvat I: I da nisu skoro sve merne jedinice promenjene, po meni jedan od razloga zasto u ovom slucaju ne bi trebalo nista "okaciti" je:

Citat:
%< %< %< mrzi me da ga radim
[ Lala 021 @ 12.01.2011. 08:41 ] @
Ovo ti nije odgovarajuca grupa. Najboolje se u skoli raspitaj ko prodaje (poklanja) diplomske, jer i profesori ubace zackuljice da ne mozes da prepises iz enciklopedije ili iz tudjeg diplomskog jer i kad budes branio diplomski, moze komisija (ako postoji, moja su iskustva odpre 50-tak godina) da ti postavi neko trik pitanje. Elem mozes da se uzdas da niko nije pao na diplomskom. pozdrav
[ ArtCool @ 12.01.2011. 09:07 ] @
Citat:
bosnier: Pozdrav , dobio sam za maturski rad Asinhrone masine,
dali neko moze da mi postavi ovaj maturski rad ili da ga skinem ako ga ima na netu , mrzi me da ga radim ?

Hvala

Moje postovanje za stav, iskreno maksimalno

ali nazalost prema tebi samom malo ne fer

Asinhrone masine su jedna lepa oblast i zahtevaju znacajan trud, koji se kasnije lepo isplati,
tako da ti savetujem da se tome posvetis.
[ Horvat I @ 12.01.2011. 11:12 ] @
Znam Šćepo, al ovako je bar dobio novu informaciju
[ veselinovic @ 12.01.2011. 12:26 ] @
I kljuc na temu.
Tema nije obrisana momentalno samo i iskljucivo samo u svrhu obrazovanja mladih.