[ peca89bg @ 19.01.2011. 14:05 ] @
imam sledeci problem: ovako sam stavio title tag na stranici sa kategorijama <title><!-- NASLOV --></title> e sad, imam: Code: $sta = $_GET['kat']; $upit = "select kat from kategorije where id_kat = '$sta'"; $rez = mysql_query($upit); while($niz = mysql_fetch_array($rez)){ echo ucfirst($niz[0]); $naslov = "Kategorija: " . ucfirst($niz[0]); $naslov_sadrzi = ob_get_contents(); ob_end_clean(); echo str_replace('<!-- NASLOV -->', $naslov, $naslov_sadrzi); } diskonektuj_se(); ovaj kod mi ispisuje u h1 tagu naziv kategorije a ovo Code: $naslov = "Kategorija: " . ucfirst($niz[0]); $naslov_sadrzi = ob_get_contents(); ob_end_clean(); echo str_replace('<!-- NASLOV -->', $naslov, $naslov_sadrzi); naslov stranice, problem je u tome sto mi ovo bez ikakvih problema radi na localhostu (wamp) i na linuxu ali nece da radi kada ga aplodujem na server, pitao sam hosting podrsku zasto nece i i evo njihovog odgovora: "To bi trebalo da radi, zaista ne znam zasto ne bi, zavisi sta je u tom baferu. Pokusajte to isto da uradite bez tog output bafera." Kada izvlacim iz baze preko id-a naziv kategorije uvek ce da vrati jedan row, tako da nema problema sa menjanjem sto puta naslova i ispisa gresaka da li je do njih problem ili do mene? :S dobro bi mi doslo i neko drugo resenje ako je neko voljan da podeli :) Pozdrav! |