[ gogink @ 21.01.2011. 14:05 ] @
Kolika je razlika u iazgledu i kvalitetu izrade izmedju ova dva modela Asusa i acera? Asus sam imao prilike da visim i svidja mi se, pa bih molio one koji imaju ovaj acer da mi kazu kakav je pod prstima.
Druga dilema je i3 ili p6100?
Lap top bih koristio za programiranje, php, netBean/Eclipse, XAMP, presudan mi je ram ali to bi se dalo dokupiti, moja dilema je da li se u gore spomenutom radu osjeca razlika izmedju ova dva procesora i kolika je ta razlika?
Na kraju da napomenem cijenu - oko 500 eura, i preferiram bcgroup jer imaju radnju u prijepolju a ja sam iz Crne Gore, blizu mi je?
P.S.
Grafika u sustini nije vazna, ako bih mogao da biram uzeo bih nesto sa n-vidia optimus tehnologijom, jer i ne igram nista posebno, tako da bih volio da mi baterija sto vise traje. Imate li nekih predloga koji nijesu ova dva modela?
Da, i jos da li imate iskustva sa povratom pdv-a?Koliko sam shvatio, u prodavnici kad pokazem pasos dobijem formular, koji se ovjerava na granici (ko ga ovjerava - carinik?), zatimse vracam sa tim formularom u radnju i dobijam pdv nazad, tj. 8% na moj lap top, je li tako? Pitanje - da li moram licno da se vratim ili to mogu da prepustim nekome od drustva da mi donese kad bude u radnu isao?