[ notebookFun @ 21.01.2011. 19:11 ] @
| Imam problema sa ATHEROS AR5007EG, ne moze da nadje ni jednu mrezu i ako u tom krugu na ima bas dosta AP-ova. Obrisao sam skroz drajvere i skinuo nove. Nako instalacije sam dobio poruku kako kartica treba da je ukljucena i ako se u ADD NEW HARDWARE pojavi kartica, instalirao sam drajver i pojavio se Wireless network connection u task-u ali opet ne radi. Probavao sam i sa FN+F1 ali ne radi.
Kartica vjerovatno nije crkla jer je Windows xp prepoznaje kao New Hardware, u device manager je sve ispravno(nema zutog uzvicnika na AR5007EG).
Da li je moguce da ova kartica ima neku antenicu unutar ovog laptop-a koja se pomjerila ili odvrnula?
|
[ Miroslav Cvejić @ 21.01.2011. 19:22 ] @
Antena je u monitoru a do nje idu obično 2 kablića.
Ukoliko je u prekidu taj kabl 8veoma male šanse) kartica bi trebalo da detektuje access point koji je u istoj prostoriji.
FN+F1 je za paljenje/gašenje wifi na tom laptopu?
jesi probao nove drajvere skinuti?
Ja imam tu istu karticu na MSI laptopu i ako se dobro sećam da na XPu nije nalazio ni jednu mrežu sa drajverima koje sam uz laptop dobio. Morao sam nove skinuti, ali sam već narednog dana instalirao Vistu i nije bilo problema.
[ notebookFun @ 21.01.2011. 19:52 ] @
Pazi, na laptopu je radio WIFI i odjednom je odkazao, ne vjerujem da je do drajvera. Skinuo sam originalne drajvere sa Fujitsu Siemens sajta i opet ne radi.
FN+F1 je precica za paljenje i gasenje...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.