[ Lakic Radomir @ 24.01.2011. 23:48 ] @
Pri formatiranju jedne particije nesto je krenulo naopako i ceo hard je postao nevidljiv za win7,pretpostavljam da ga treba formatirati.
Posto na njemu imam (imao) 3 particije interesuje me da li mogu da vratim u stanje kakvo je bilo pre tog sr+nja sto se desilo?
Na hard nisam nista kopirao posle toga,ustvari ni formatirao,na njemu imam neke projekte pa bi bilo dobro ako postoji neki program da mi vrati "folder tree" u stanje kakvo je bilo,jednom prilikom sam radio recover hd,vratio mi je dosta fajlova ali je za vecinu fajlova odradjen rename i lokacija promenjena,mozda zato sto sam pre vracanja isti formatirao i podigao na njega xp?
U ovom slucaju mi ne bi odgovaralo rename i promena lokacije :(
[ dzidzadza @ 26.01.2011. 09:58 ] @
Pretpostavljam da je pukla tabela particija. Probaj sa Partition Table Doctor da sredis stvari. Takodje par puta mi je pomogao i PC Inspector File Recovery. Kada se radi recovery uvek se radi sa drugog diska i podaci se cuvaju na njemu a ne na disku na kome se radi recovery. Bitno je da se ne pise nista po hardu dok se ne izvuku podaci koji su neophodni!
[ Lakic Radomir @ 26.01.2011. 11:57 ] @
Da li sa Partition Table Doctor mogu da povratim stanje kakvo je bilo (3 particije sa folderima i fajlovima)?
Znam da ne smem da pisem po hardu,da li bi formatiranje isto tako uticalo na vracanje podataka posto hard trenutno nije formatiran i win ga ne vidi?
[ Djetvan @ 29.01.2011. 16:58 ] @
Formatiranje briše podatke i ne popravlja partition table.

Dobio si savet kojim programom možeš pokušati da popraviš tabelu particija.
[ Lakic Radomir @ 01.02.2011. 08:54 ] @
Samo da kazem da je problem resen,probao sam dosta programa izmedju ostalih i Partition Table Doctor,u mojoj situaciji najbolje se pokazao ICare Data Recovery Software v4.1! Ne kazem da je najbolji ali u mojoj situaciji se pokazao kao najprostiji i najkonkretniji,sacuvao sam 100% fajlova (hdd 500gb,3 particije) i za mene nema boljeg!
Hvala svima na pomoci
Pozdrav