[ BrainDemage @ 25.01.2011. 12:17 ] @
Hteo bih malo da se pozabavim e commerce rešenjima. Izabrao sam nopCommerce, koje je open source, baziran na ASP.NET i MS Sql serveru. No,to nije toliko bitno,već me zanima na šta treba da obratim pažnju,i da li mi treba neko prethodno znanje? Kakva su vaša iskustva?
[ S A J A @ 25.01.2011. 19:50 ] @
Sad sam ga skinuo i isprobao, deluje mi kao dobro rešenje, prilično je detaljan i sve podržava. Samo... ima da se raspadneš dok ga prevedeš.
[ BrainDemage @ 25.01.2011. 20:30 ] @
Pa da,ima tu dosta posla,ali polako,ne zurim. Ne znam kako si ga ti instalirao, ali predlazem ti Web Matrix. Ne razmisljas ni za web server,ni za bazu,mozes da pregledas i menjas kod u editoru,a ako to ne zadovoljava potrebe,mozes ga otvoriti u VS...prilicno lepa stvar,a pritom besplatna. Pozabavicu se ja nopCommerc-om,ali me interesuje da li treba na nesto posebno obratiti paznju? Sada radim cisto iz znatizelje,ali ako bih odlucio prihodujem,sta je to sto bi trebalo da znam?
[ S A J A @ 25.01.2011. 21:00 ] @
Pa skinuo sam ga sa sajta, stavio u IIS, povezao na SQL server i radi ko zmaj. Ja volim ta rešenja koja možeš u potpunosti da preuzmeš i pokreneš kod sebe a ne neke online uradi-sam varijante. Što se tiče toga šta bi trebalo da znaš, pa hm, teško je reći, treba da poznaješ generalno kako funkcioniše prodaja i naplata i da se uklopiš u želje klijenta.
[ BrainDemage @ 29.01.2011. 16:14 ] @
Kada su u pitanju ovakva e commerce resenja kao sto je nopCommerce,kako se regulise placanje?