[ shadow88 @ 25.01.2011. 23:41 ] @
pozz svima da li neko ima shemu ili projekat uredjaja sa PIC kontrolerom i hex-om sa kojim mogu upravljati tj ukljucivati i iskljucivati npr 5 relea ili 10 relea DTMF signalima ? ne treba mi da kacim to na telefonsku liniju vec sam smislio da na ulaz zakacim jednu bluetooth slusalicu i da sa mobilnog telefona saljem DTMF i tako bezzicno upravljam sa nekolicinom uredjaja.. dakle npr ukucam 001 na mobilnom i ukljuci mi se rele pod rednim brojem 1, a gasenje na primer da bude *001 ili tako nesto, mozda vec postoji gotov projekat na ovu foru sa vec prilagodjenim softverom za hardver ? vidjao sam da postoje bluetooth interfejsi sa kojima se upravlja preko odredjenih softvera ali su skupi a softver je besplatan ali do seme uredjaja i hex-a se tesko moze doci... dakle treba mi ovako nesto : http://www.youtube.com/watch?v=FoXBb6JoSv4 samo sto bih ja to kontrolisao preko DTMF signala, i bilo bi jako dobro ako bih morao ukucati neku sifru za pristup upravljanju, mada to mogu namestiti na slusalici da podesim sifru hvala na odgovorima |