[ mitke013 @ 30.01.2011. 01:25 ] @
Pogledajte ovu vest

Sajt o kome je rec je ocistimosrbiju.rs . I da, to kosta 26.000 evra.

Da li sam ja lud sto radim iskljucivo za strance kad vidim da Srbija izgleda prsti od novca?

Iz komentara sam izvukao jos neke nase sajtove i cifre; otprilike instalacija wordpress-a u Srbiji kosta 3.000-15.000 evra!?! Koliko bi onda kostao normalan program? Par miliona?

Mozda tema nije za php ali je ionako mrtvo pa ajde... Bolje i ovo nego naucna polemika o tastaturama i njihovom uticaju na kvalitet php programa
[ Miroslav Ćurčić @ 30.01.2011. 11:24 ] @
Da bi radio sa delom Srbije koja pršti od novca moraš biti odlikaš, vukovac !
[ vatri @ 30.01.2011. 11:46 ] @
Pa mitke nije to obicni portal, vidis sta kaze gospodin Bojan Đurić:

"Portal je rađen u programu CMS, što je malo ozbiljniji kompjuterski jezik od onog koji se primenjuje za obične sajtove. Na njemu će građani moći da nađu mape i podatke o lokacijama deponija, dok će opštine imati dostupne informacije o kapacitetima ostalih lokalnih samouprava. To je važno zato što one imaju obavezu da se udruže i formiraju regionalne deponije i sisteme za upravljanje otpadom".

Tako je to ljudi kad se u politiku krece samo iz licnog interesa, a ne razmisljaju da su odgovorni za sudbine miliona ljudi! Narocito je to ovde specificno na balkanu (koji je ionako bure baruta) i vidjelo se proteklih 20 godina gdje je dovela ta (ne)odgovornost.

Ovo je garant neki Flash template, treba malo pogledati po netu sigurno se da naci isti :)
[ kazil @ 30.01.2011. 12:10 ] @
Onu temu sa tastaturama sam istrpeo, ovo vala necu. Imate advocacy pa tamo diskutujte o datoj temi.

Lock.