[ maree92 @ 31.01.2011. 20:56 ] @
Zdravo! Zeznuo sam stvar sa BIOS-om, pokusao sam da ga updajtujem i dok je on brisao stare u ubacao nove podatke, ja sam slucajno iskljucio i od tada ga vise nisam mogao ukljuciti. Kada ga ukljucim zapisti tri puta i ne pokazuje nikakvu sliku, pa sada da li bi neko mogao da mi pomogne oko toga! Model laptopa je Dell Inspiron 1501...
[ Binary Mind @ 02.02.2011. 00:29 ] @
Kako je po sredi Phoenix BIOS proguglaj malo kako se vrsi recovery istog na DELL laptopovima. Vrlo je dobro dokumentovano ako znas da trazis. Ukoliko se ne snadjes nosi laptop u neki servis da ti to odrade.
[ missortr @ 02.02.2011. 09:59 ] @
Prije google, dobar dio servisa ce ti ustanoviti da je "mrtva" ploca. Izguglaj kako flashovati bios na dell-u, tj. kako ga pokrenuti, a pogledaj i ovde s obzirom da je phoenix bios u pitanju, pa ako ti sta moze pomoci ... trzni
[ Binary Mind @ 02.02.2011. 19:13 ] @
Lepo je ako covek nesto zeli da uradi sam, ali ako ne moze, kao sto rekoh, postoje servisi koji ove radnje odradjuju bez vecih problema.
[ Bejzbolka @ 14.07.2011. 02:54 ] @
Ljudi ako moze pomoc, zeznuo sam stvar. Skinuo sam Update BIOS-a za HP6735b ali je pri flesovanju zamrznuo ekran tako da sad ne mogu da poteram bios. Kada ga upalim cuje se hard i sve to ali crn ekran. Trepce i lampica za tastaturu... Trazio sam po netu, ali nigde konkretnog resenja... Ako moze neko ko se razume da mi pomogne bio bih mu vecno zahvalan.
[ balavi @ 14.07.2011. 10:03 ] @
Mislim da. Mu nema pomoci