[ elid @ 02.02.2011. 12:35 ] @
Postovani, veoma odavno sam bio posetilac ovog foruma, ali u dosadasnjoj pretrazi po vec objavljenoj prepisci na ovom forumu nisam nasao zadovoljavajuci odgovor na moje pitanje ovom prilikom. Zato se unapored izvinjavam ovoj zajednici, jer mi je potrebna pomoc. Problem je u sledecem. Imam izradjen mali WEB sajt u PHP-u i na jednoj od strana potrebno je da se nalaze linkovi kojima treba da se zada stampanje na laserskom printeru. Stampaju se statisticki podaci koji se nalaze u jednoj ili vise tabela u MySQL bazi, a da se pri toome ti podaci ne prikazuju na aktivnoj stranici. Osnovni problem je kako izdvojiti te podatke, formirati izvestaj i odstampati ga u uslovima kada vise korisnika modifikuje ili unosi nove podatka u odgovarajuce tabele. Prakticno ne mogu da predhodno formiram neki .doc ili .pdf dokumenat i linkom ukazem na njega, vec sam prinudjen da te podatke skupim u tabelama, formiram izvestaj i ostampam ga na laserskom printeru. Da li je ovo moguce.Kako se ovo radi ako je moguce |