[ _br41n_1n7rUd3r_ @ 05.02.2004. 04:54 ] @
Da li neko zna slucajno , gde bih mogao da nadjem Tutorijale za c# i c++ (Visual Basic.NET ) , posto sam trazio svuda i nisam mogao da nadjem . . . Unapred Hvala ! ! ! |
[ _br41n_1n7rUd3r_ @ 05.02.2004. 04:54 ] @
[ alex @ 05.02.2004. 10:46 ] @
Na kakve konkretno tutorijale mislis? Uopstene tutorijale, uvod u navedene programske jezike, task specific tutorijale?
Budi malo odredjeniji. Usput, nesto nisam siguran da si ih bas svuda trazio. ![]() Preporucio bih ti da posetis sajt Code Project, za pocetak, jer ima dosta specificnih tutorijala za obavljanje odredjenih zadataka. Pozdrav, alex. [ brcha @ 05.02.2004. 11:00 ] @
Pa, ili pogledaj CodeProject, kao što alex reče, ili pogledaj MSDN CD-ove. Ima i na njima dosta dokumentacije i primera (ili linkova ka primerima). Naravno, prvo bi bilo korisno da znaš o čemu konkretno tražiš uputstvo. Možeš i da skineš Ximian Mono.NET ili da pogledaš na njihovom sajtu (www.go-mono.com) da li ima nešto što ti odgovara. Na kraju krajeva, pogledaj na freshmeat.net (Stavi Browse, izaberi by programming language i ondak c# i dobićeš nekih 150-200 projekata, čini mi se, pa uživaj). Istu/sličnu proceduru možeš da ponoviš i na sourceforge.net.
Pozdrav Filip [ Dragi Tata @ 05.02.2004. 16:04 ] @
Citat: Leka: =?UTF-8?B?dm8gemEgYyMvYysrL3ZiIC5uZXQp?= References: <[email protected]> In-Reply-To: <[email protected]> Content-Type: text/plain; charset=us-ascii; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 7bit http://www.dotgnu.org/pnetlib-doc/ , ovo uputstvo je radjeno prema ECMA standardu, i mislim da je maltene potpuna kopija istog. Gotovi PDF-ovi u vezi C# ECMA standarda se mogu skinuti sa ECMA sajta, ili odavde: http://msdn.microsoft.com/net/ecma/ . Ovo je SASVIM, SASVIM dovoljno da covek pocne da uci C#. Ja licno ucim C# upravo iz PNET dokumentacije. Kasnije kada sam instalirao C# Builder dobio sam fantasticnu .NET dokumentaciju koja je raspoloziva na pritisak F1 tastera (kao i u svim Borlandovim okruzenjima). Morao sam da iskopiram Lekinu poruku ovde, jer je iz nekog razloga otišla u pogrešnu temu. [ safran @ 06.02.2004. 15:58 ] @
Mislim da je decko zeleo da pita za tutorijale na srpskom jeziku!!! Shto bi i mene zivo interesovalo!!! Ali evo jedan dobar za koji ja znam ali na njemu nema za c#,c++ http://www.pdf.org.yu mislim na srpskom! [ _br41n_1n7rUd3r_ @ 10.02.2004. 04:43 ] @
Pa konkrentno sam mislio na tutoriale na srpskom , ili hrvatskom , izvinite sto ranije nisam rekao ali sam tek sada nasao vremena da se zakacim na net .
Imam tutore , ali su svi na engleskom , pa je malo teze za pocetak , nabavio sam neke i na srpskom ali nije to to . Tako da se jos jednom izvinjavam sto nisam rekao , ali da li imate neki link ili sajt gde bih mogao da nadjem na srpskom . . . p0z i hvala vam za ove linkove sto ste mi dali . . . Hvala vam svima . (A inace jos uvek sam pocetnik za c# i c++ , mislim tek sam poceo da ucim , tako da bi trebalo da znate sta mi treba ;) Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|