[ zoki99 @ 05.02.2011. 13:30 ] @
Imam jedan problem kod instalcije win7... kupio sam novi računar bez windowsa jer imam pravo na njih preko fakulteta besplatno. skinem iso file sa njihovih stranica i dobijem cd key i kad aktiviram onda su windowsi aktivirani pod mojim imenom... tako da ne bude pitanja dali mi valjda moja verzija piratskih windowsa... Imam instalirano win7 na laptopu. ali kada sam jučer krenuo instalirati win7, sve ide ok dođem do toga da odeberem jezik i regionalne postavke i trebao bi da kliknem na install now, i onda kada krene instalirati pojavi mi se ovo: "Required CD/DVD drive device driver missing..." i ja bi kao trebao ubaciti cd od drivera dvd-a ili imam opciju browse da mu kažem gdje su driveri ali to ništa ne funkcionira! odnosno gdje god da mu stavim da traži, on ne nađe ništa... Tražio sam po netu i jedno riješenje je da se sprži dvd na najmanjoj mogućoj brzini, napravio sam i to pa ne radi... Onda ima solucija da se to događa jer imam uključen IDE emulaciju za SATA diskove! ja sam nešto čačkao po biosu ali kada sam iključio da nije sata nego PIA ili tako nekako se zove onda isto ne radi... dali sam ja to dobro napravio? jel zna neko kako da to isključim? Čak sam danas uzeo u drugara njegov dvd da instaliram sa njega, pa ni to nije radilo. naime to je nekima pomoglo. Na kraju sam instalirao Win Xp, ali ja hoću 7-icu |