[ MatezYU @ 11.02.2011. 19:37 ] @
Evo kako Telekom posluje... Pre 3 godine sam potpisao ugovor sa Telekomom za korišćenje ADSL usluge na godinu dana. Dobio sam neki šugavi ADSL modem sa 4 LAN priključka (Thompson ili tako nešto). Ugovor mi je istekao još pre 2 godine i ja sam nastavio da koristim internet. Pre neki dan vidim promocija - 4 meseca besplatan internet, 4MBit-a, 12 meseci ugovor i dobiješ WiFi router. Što da ne? Ja reko' idem da napravim novi ugovor, taman da zamenim ovaj stari krš od modema. Dođem ja u poslovnicu, pitam lika na ulazu da li može - kaže može, ali moram da vratim nazad stari ADSL modem. Reko'o dobro. Mada kontam da sam ga već isplatio kroz 3 godine korišćenja, ali nema veze.. A i koji će im stari krš od modema? Spakujem ti ja stari modem u kutiju i vratim se opet. Kad ono kaže meni tetka, moram da raskinem ugovor (a ugovor mi istekao pre 2 godine), i treba da napravim novi ugovor. Ali, to ne može u jednom danu nego danas moram da otkažem ADSL i za 2-3 dana da dođem opet da napravim novi ugovor. U međuvremenu, može da mi se desi da mi neko zauzme ADSL port i da kasnije nemam tehničke mogućnosti. Hehe... Mislim stvarno nisu normalni. Ne znam ko je tu lud. Elem, ja kao dugogodišnji korisnik nemam nikakve pogodnosti. Umesto da me nagrade što redovno plaćam internet oni se ovako ponašaju idiotski... Jel imao neko ovakav slučaj? |