[ Shavgan @ 12.02.2011. 16:32 ] @
Laptop je HP Pavilion dv3 TouschScreen...bla bla ..evo vec 5 sati ganjam zasto mi ne radi onaj scroll na mouse pad-u..ako sam dobro objasnio..ako neko zna gdje se aktivira ..jer to je radilo sad vise ne radi.. |
[ Shavgan @ 12.02.2011. 16:32 ] @
[ Tickor @ 12.02.2011. 18:05 ] @
Probaj prvo sa nekim drugim mišem,možda ti je pokvaren scroll točkić.
Kad probaš javi. P.S: Ima li pastrmke i lipena [ Miroslav Cvejić @ 12.02.2011. 18:14 ] @
Koji touchpad je u pitanju?
Ima li na HP sajtu drajver/aplikacija za njega? [ Shavgan @ 13.02.2011. 01:02 ] @
"P.S: Ima li pastrmke i lipena"
Dođi da vidiš da li ima...uvijek je bilo Solved problem..naime prilikom gasenja bespotrebnim servisa startup-augasio sam servis sync..pronasao sam ga i radi sve ok..ali imam sljedeci problem...kad ukljucim HDMI kabl i spojim na lcd imam sliku ali nema zvuka.. naime potreban mi je driver ATI HDMI audio..jer kad pretrazujem uredjaje za playback moralo bi biti ta uredjaj enable ali meni pise device disable..ne moguce je pronaci opciju za enable...ovo cisto postavljam ovako lajicki jer mi se zuri sa gledanjem hd filmova..inace laptop sam dobio prije neki dan pa se poigravam..Hvala unaprijed Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|