[ parmin @ 16.02.2011. 19:02 ] @
Dobio sam ADSL. Prikačio sam i napravio konekciju za drugi kompjuter, bezžični. Stavio sam i malu antenicu, koja ide za ploču Asus M2N DH i dobio sam tri konekcije. Jedna je moja. To je u redu, ali čije su ove dve. Ne mogu da ih otvorim. Pretpostavljam da su to komšijske konekcije, ali nisam siguran.
[ dejan1972 @ 16.02.2011. 19:22 ] @
haha..možeš da se konektuješ i preko ta 2 jer komšije pojma nemaju da zaštite mrežu sa passwordom...Možeš i da vidiš sve njihove šerovane foldere (ako ih ima)...Baš su neki ljudi glupi ko mrak!
[ JankoNIS @ 16.02.2011. 21:39 ] @
Ne mora da znaci da moze da ih koristi ako su neosigurane. Garant nece moci, ako proba.
[ parmin @ 17.02.2011. 05:37 ] @
Pretpostavio sam da je to to. Doduše, nisam ni ja moju mrežu zaštitio. Kaže mi ona iz podrške, pa komšije će da vam kradu internet. Ma, mislim se, imam flat paket, neće ništa biti skuplje za mene, a i oni imaju svoj internet, a i treba pomoći drugome.
Ima li tu možda mogućnosti da mi skinu nešto što ja ne želim da drugi vidi? To mi je veći problem. A možda ja mogu da vidim šta oni imaju u kompjuteru? Ha ....
[ Jbyn4e @ 17.02.2011. 07:18 ] @
A mozda i oni vide sta ti imas na kompjuteru? A mozda rade nesto nedozvoljeno preko tvoje veze, ali to "organe vlasti" ne zanima, pa ce tebi da zakucaju na vrata, mozda?

Slobodno ti ostavi otvorenu vezu...
[ parmin @ 17.02.2011. 17:04 ] @
A mozda i oni vide sta ti imas na kompjuteru? A mozda rade nesto nedozvoljeno preko tvoje veze, ali to "organe vlasti" ne zanima, pa ce tebi da zakucaju na vrata, mozda?

Vidiš, to si u pravu. Nisam razmišljao na tu temu. Ja to nikada ne bih radio. Odmah stavljam šifru.