[ Audi cc @ 18.02.2011. 13:15 ] @
Razlika u ceni je oko 9000 dinara naravno VOX je jeftiniji ali sa njim dolazi i nosac TV-a, oba TV-a u tehnomaniji, Samsung ima USB Movie ali VOX nema, u specifikaciji VOX se ne stidi, da objavi kontrast svog proizvoda od 100.000:1 a u Samsung specifikaciji nista NE PISE ?!? Gledao sam oba TV-a i VOX ima bolju i jasniju sliku od ovog Samsunga ko ne veruje neka proveri,to je bio moj utisak,ako sam se prevario sigurno je da Samsung nema nista bolju sliku od VOX-a... Svestan sam i ja da je Samsung brend , ali Samsunzi koji se sklapaju po istocnoj EU ipak nisu originalnog kvaliteta, razlika u ceni je 9000 rsd na ovoj KRIZI, i pritom dobijam nosac TV-a kod VOX-a kod Samsunga moram i to da platim oko 2000 rsd, kod Samsunga me privuklo to sto ima otkljucan USB Movie to jest gledanje "svih" filmova preko USB-a gde nije potrebno kupovati DVD pleyer ? Garancija na oba TV-a je 2 godine ! U moru slicnih pitanja EVO i ja postavih ovo pitanje, u dilemi sam koji od ova dva modela da kupim, jer za 11.000 se stosta moze kupiti ? Hvala svima koji mi pomognu u resavanju ove dileme :-) |