[ Orokusakii @ 21.02.2011. 10:06 ] @
Pozdrav! Imam neke nedoumice oko kupovine br plejera, pa reshih da se obratim na pravo mesto (pod uslovom da mi neko odgovori). Trazio sam neki jeftiniji, pa sam naisao na LG BD550 koji kosta oko 13k. Na nekim stranim sajtovima uglavnom kazu da nije nista specijalno i da radi posao, dok jedni kazu da ima i mana. Osim br diskova, pusta dvd, divx, podrzava hd, pusta mkv fajlove. Od slotova ima skart, hdmi, usb, lan, audio/video konektore. Nema wifi, to mu je jedina mana, ali to nije ni tako vazno, s obzirom da se preko lan porta moze spojiti sa kompom, ili direktno na internet, pri cemu su dostupni razni servisi.

Ko god ima neki br plejer nek iznosi utiske. Mislim da obicni dvd plejeri polako odlaze u istoriju kao stari vhs plejeri, zbog konstantne expanzije hd formata. Ako imate konkretne informacije o ovom lg plejeru, recite da se ne zeznem. Pozzz!
[ calexx @ 06.03.2011. 14:49 ] @
Zašto misliš da je masa ljudi sa blu-ray plejerima? Ja lično još uvek ne razmišljam o tome jer su prazni diskovi preskupi da bih koristio tako nešto a originali su retki da bih nabavio ... a da imam da bih imao nisam raspoložen. Inače ja mislim da je odzvonilo optičkim diskovima uopšte i da će blu-ray da budu kraj te priče. Ako se uskoro pojave Micro SD XC, onda će još brže da nestanu.