[ srdrazic @ 23.02.2011. 18:03 ] @
| Pre neki dan naidje neki lik u moju firmu i kao, prodaje 6 filmova na jednom DVD-u i ja kupim.
Rekao mi je da ih ne mogu gledati na kompjuteru jer ih on ne vidi, rekoh OK nema veze imam dva DVD player-a.
Da bi stvar bila gora ni na jednom playeru ne mogu ih gledati! Kada ubacim DVD počne nešto da cvrči pucketa i na kraju poruka kako nema DISK-a.
U čemu je problem, kako da vidim te filmove i čime je on to narezao pa su ovako zaštićeni?
Naravno lik se nije još pojavio a u pitanju je kompilacija piratskih filmova. |
[ fanfon @ 23.02.2011. 18:12 ] @
Kako mislis ne mozes ih gledati na racunaru? Jesi probao? DVD plejer koji imas mozda ne moze da cita divX filmove
[ srdrazic @ 23.02.2011. 18:18 ] @
Nije u pitanju ni kodek ni divx, jednostavno na disku je narezano 4,5GB a prazan je,
pojavi se poruka "how do you want to use this disc" a onda ponudi - kao USB ili kao CD/DVD
Kod mene je OS windows7

[ despot77 @ 23.02.2011. 18:57 ] @
he, izgleda više nije fazon prodavati ciglu, sad se uvaljuju prazni diskovi :P
[ calexx @ 23.02.2011. 19:23 ] @
Probaj na još nekom kompu, tu mora da se vidi ... a ako majstor kaže da on ne vidi, onda možda i nije narezao. Ili ne ume da ih pročita. Ako je koristio neke čuvene nonejm diskove, onda je moguće da negde prorade ... nadam se da nije naplatio više od 2-3 dinara ... ili kako je već naplaćivao.
[ srdrazic @ 23.02.2011. 19:50 ] @
Pokušao sam na više računara ali isto prijavljuje.
On je zaista i rekao da ih računari ne mogu otvoriti.
Nekom tehnikom ih je uspeo skloniti, aline vide ih ni playeri,
Marka DVD-a je PRO MEDIA, nikad čuo, možda je do njih?
[ Luccio @ 28.02.2011. 11:39 ] @
Čovek ti je prodao prazan disk , ništa drugo . Nema tu niti filmova niti čega drugog . Da ima nečega komp bi to video , možda ne bi otvorio ako je loš fajl ili nepoznat format ali bi svakako prikazao da ima bilo čega . Drugo , sve što prikaže DVD plejer može prikazati i komp a sve što može komp to plejer ne mora . Pozz .
[ srdrazic @ 02.03.2011. 09:40 ] @
Pa i prazan DVD se vidi da je prazan, a ovome se ne može pristupiti.
U doba piraterije, teže mu je bilo napraviti omot za DVD nego narezati piratski sadržaj.
Mora da je nešto pobrkao snimajući kompilaciju filmova na DVD.
[ Milos911 @ 02.03.2011. 10:23 ] @
Citat: srdrazic: Pa i prazan DVD se vidi da je prazan, a ovome se ne može pristupiti. Kako ne moze?
Citat: srdrazic: Nije u pitanju ni kodek ni divx, jednostavno na disku je narezano 4,5GB a prazan je,
pojavi se poruka "how do you want to use this disc" a onda ponudi - kao USB ili kao CD/DVD
Kod mene je OS windows7
 Pogledaj sa donje strane diska da li se vidi da je narezan. Trebalo bi da pri kraju vidis dve razlicite nijanse boje ako jeste...
[ srdrazic @ 02.03.2011. 13:14 ] @
Samo dva milimetra pri kraju DVD-a je drugačija nijansa, što bi se moglo reći da je pun
ma nije više ni važno ako ga vidim pitaću ga?
Da više ne smaram, pozz
[ Milan Kragujevic @ 04.03.2011. 15:47 ] @
Nareži Linux Live i probaj sa njim..
Ništa ne košta :)
[ srdrazic @ 07.03.2011. 20:12 ] @
Može li Ubuntu na virtuelnoj mašini?
[ Djetvan @ 08.03.2011. 06:47 ] @
A zašto ne bi mogao ?
Naravno da može.
[ Milan Kragujevic @ 08.03.2011. 08:51 ] @
Može, ali ja bih ti ipak preporučio Live CD... Nije teško da se nareže disk...
Evo ti link za moju omiljenu distribuciju http://www.debian.org/
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|