[ Davinci47 @ 25.02.2011. 20:29 ] @
Nasao sam ovo na netu ali ne znam da li stvarno pomaze ili moze da mi zezne pc.

"ovaj mali c++ kod ce vam omoguciti primetno brze sartovanje vaseg xp Winods-a opis i nacin primene programa OTVORIS NOTPAD I U NJEMU NAPISES del c:\windows\prefetch\ntosboot-*.*/q SACUVAS KAO ntosboot.bat NA C ONDA START-RUN I KUCAS gpedit.msc onda ides prvi Windows Setings -> Script(Surtup/shutdown)->Shotdown->add-> Brovse i nadjes file (ntosboot.bat)->OK naravno restartujes racunar."
[ noreniou @ 25.02.2011. 20:44 ] @
na netu se mogu naci razne stvari - probaj pa postuj sta se desava
nego,
koja je poenta dupliranja posta ?
[ Milos911 @ 25.02.2011. 20:51 ] @
Na netu se mogu naci razne budalastine, testiranjem svake od njih moze ozbiljno da se narusi stabilnost sistema. Ovo ce ti ubrzati butovanje, ali ako se dobro secam, u ovom folderu se nalaze neki logovi ili nesto slicno. Tako da, ako mi startovanje sistema nije bas mnogo usporeno, ja ovo ne bih radio....
[ krle_zr @ 26.02.2011. 08:43 ] @
Citat:
Davinci47: Nasao sam ovo na netu ali ne znam da li stvarno pomaze ili moze da mi zezne pc.

"ovaj mali c++ kod...
...del c:\windows\prefetch\ntosboot-*.*/q"

[ Milos911 @ 26.02.2011. 10:12 ] @
Citat:
Davinci47:
"ovaj mali c++ kod ce vam omoguciti primetno brze sartovanje vaseg xp Winods-a opis i nacin primene programa OTVORIS NOTPAD I U NJEMU NAPISES del c:\windows\prefetch\ntosboot-*.*/q SACUVAS KAO ntosboot.bat NA C ONDA START-RUN I KUCAS gpedit.msc onda ides prvi Windows Setings -> Script(Surtup/shutdown)->Shotdown->add-> Brovse i nadjes file (ntosboot.bat)->OK naravno restartujes racunar."
:)
[ Goran Mijailovic @ 26.02.2011. 20:38 ] @
http://www.elitesecurity.org/t163297-0#1061554