[ DarkAngelll @ 05.03.2011. 21:11 ] @
Pozdrav.

Imam već pola godine podešenu zaštićenu wirelles mrežu u stanu i koristim je na laptopu.
Sada sam kupio novi laptop i instalirao win 7, međutim ne može da nadje ni jednu mrežu, i ako ih ima više koje hvatam sa drugim laptopom.
Pokušao sam milion nekih opcija u control panelu - Network and internet, ali šta god uradim i dalje ne pronalazi mreže. (prijavljuje mi i to da mu fali drajver kada idem na troubleshot).
Pokušao sam prvo da isključim firewall, ali ništa. Drajvere ne znam odakle da nadjem obzirom da na prvom laptopu nikakve drajvere nisam instalirao, sve radi bez problema.

Modem: HG520c
OS - Win 7 (64bit)

Svaka sugestija i predlog su dobrodošli.
[ Jbyn4e @ 05.03.2011. 23:18 ] @
Potrebno je da odeš na sajt proizvodjaca laptopa pa da nađeš drajvere za wireless tamo. Ili nam kaži koji ti je proizvođač i model laptopa pa da probamo da nađemo drajver (bez njega ne može da radi).
[ DarkAngelll @ 06.03.2011. 10:11 ] @
U pitanju je Toshiba Satellite L675-11F, bio bih zahvalan ukoliko mi pomognete za drajvere pošto za ovaj model nigde ne mogu da nadjem.
[ tox master @ 06.03.2011. 10:28 ] @
Pokusaj ovde :Link
[ DarkAngelll @ 06.03.2011. 10:59 ] @
Hvala puno.
Uspeo sam da provalim koji je network device u pitanju - to je Broadcom Wireless LAN - skinuo sam drajver za njega sa datog sajta, i radi sada sve ok.
Puno hvala još jednom :)