[ johny_bravo @ 09.03.2011. 15:38 ] @
Posto imam neku bzv. zvucnu na... ne znam tacno specifikacije, ali je difinitivno najbasic :)... Pa me interesuje da li je moguce zakachiti i uz integrisanu koristiti je kao drugi kanal... konkretnije. za dva razlicita outputa, jedan da ide u sluske jedan ka zvucnicima???
[ ki111er @ 09.03.2011. 17:27 ] @
Mozes u okviru programa preko kog koristis (Winamp, BS player, KM player, AIMP, WMP...) moras da dodelis preko koje zvucne sta da ide. T.J. Ako preko te basic zvucne namestis da radi Skype (sluske i mikrofon), a preko druge da ide multimedija. Veoma prosto...
[ Kovacevic Vladimir @ 10.03.2011. 09:28 ] @
Citat:
johny_bravo: da li je moguce zakachiti i uz integrisanu koristiti je kao drugi kanal... konkretnije. za dva razlicita outputa, jedan da ide u sluske jedan ka zvucnicima???


Nisi naveo kakvu zvučnu kartu misliš "zakačiti".

Ja sam ugradio nešto bolje od "integruše", ali ona (integrisana) je praktično i bukvalno isključena.
Baš me interesuje ishod.

Pozdrav
[ johny_bravo @ 11.03.2011. 01:08 ] @
Ne mogu se sjetiti sad kako se tacno zove.. ali dzaba vajda jer sam trazio po netu driver-e za istu i nisam uspio naci cak ni za XP a kamo li za 7 :D

Sad, koliko se krecu zvucne kartice sa 2 kanala? Nije u pitanju neko jako ozvuchenje, u sustini mi treba nesto minimalnije. Samo da pale dva output-a u isto vrijeme. Predlog neki? Koristi li ko kakvu ovog tipa ?
[ Kovacevic Vladimir @ 11.03.2011. 22:27 ] @
Citat:
johny_bravo: Posto imam neku bzv. zvucnu na... ne znam tacno specifikacije, ali je difinitivno najbasic :)... Pa me interesuje da li je moguce zakachiti i uz integrisanu koristiti je kao drugi kanal... konkretnije. za dva razlicita outputa, jedan da ide u sluske jedan ka zvucnicima???


Ako Ti je potreban drugi Out zbog slušalica, onda je najjednostavnije rešiti se te "bzv. zvučne" i kupiti neku externu zvučnu kartu, koja najčešće imaju Out za slušalice.
Malo potrage na Forumu i naći ćeš o spoljnim karticama dosta predloga, već u zavisnosti od cene i mogućnosti nabavke.

Nije loše ni ovo:
http://www.overclock.net/sound...ds-similar-creative-sound.html

Pozdrav