[ Dexic @ 10.03.2011. 12:13 ] @
Jel' zna neko od kada ce tacno vaziti bezvizni rezim sa Japanom koji je najavljen ove nedelje? (navodno po vestima je vec ratifikovan u japanskoj vladi) |
[ Dexic @ 10.03.2011. 12:13 ] @
[ noskich @ 10.03.2011. 13:04 ] @
Prime Minister Kan confirmed Japan's decision of exempting visa requirements for a short-stay in Japan for Serbian nationals holding valid biometric passports from 1 May 2011. President Tadic welcomed the decision and promised to take necessary measures to facilitate the visa-free arrangement by increasing the awareness of the fact the visa waiver only applies to holders of Serbian biometric passports.
(Izvor: http://www.kantei.go.jp/foreig...atement/201103/08serbia_e.html) PS Promasio si PDF. [ Dexic @ 10.03.2011. 14:57 ] @
E smrc, ja se nadao da mogu da skoknem ovih dana :( (u tom delu cveta sam)
Citavih 10 sekundi sam se pitao kakav crni .PDF sam promasio, kad shvatih da mislis na podforum :D (mada ne vidim nijedan vise prikladan?) Tnx. [ 1vi @ 20.03.2011. 12:58 ] @
Izgleda da je pogrešno nešto ovde.
Na sajtu MSP Japana, a i citirano je ovde Citat: noskich: Prime Minister Kan confirmed Japan's decision of exempting visa requirements for a short-stay in Japan for Serbian nationals holding valid biometric passports from 1 May 2011. President Tadic welcomed the decision and promised to take necessary measures to facilitate the visa-free arrangement by increasing the awareness of the fact the visa waiver only applies to holders of Serbian biometric passports. piše da vize neće trebati državljanima Srbije koji će posedovati biometrijske pasoše izdate od 01. maja 2011.g. (for Serbian nationals holding valid biometric passports from 1 May 2011.). Na sajtu nihove Ambasade na strani: http://www.yu.emb-japan.go.jp/srpski_verzija/vise.html piše da VIZE NEĆE TREBATI od tog datuma onima koji poseduju biometrijske pasoše. Uprošćeno i razumnije ovde: L I N K [ Horvat @ 20.03.2011. 13:16 ] @
nije nista pogresno,samo si pogresno protumacio
stoji da od 1. maja nece biti potrebne vize za osobe koje imaju vazece biometrijske putne isprave (a ne koje su izdate nakon 1. maja, mada jesu mogli tu recenicu da sloze bolje) [ 1vi @ 20.03.2011. 15:46 ] @
Citat: Horvat: mada jesu mogli tu recenicu da sloze bolje It is Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|