[ toti86 @ 14.03.2011. 08:19 ] @
Poz svima Problemi su tipicno pocetnicki 1.kako da napravim da mi sajt da tako kazem ne kesira swf fajlove vec da mi svaki put kada korisnik poseti stranu na kojoj je sajt nuzno se ponovo downloaduje ceo flash fajl svaki put. Ako moze resenje i za AS2 i za AS3. Flash ce pokretati WP pa ako ima neko resenje moze i kroz PHP 2.imam dva flash fajla jedan glavni on je AS3 i iz nega se kada se klikne na odredjeno dugme ucitava drugi fajl on je AS2. ovo sam resio tako sto se onPress napravi novi mc loader i tu se ucitava flash sa AS2. Problem je bio sto u glavnom AS3 fajlu postoje jos 3 mc koja ostaju ucitani iako se ne vide jer su rezolucije dva fajla iste pa As2 ide preko glavnog AS3 fajla. Ovo sam resio tako sto sam stavio za ta 3 mc visible false i to radi ok. Medjutim sada kada napravim button u ovom AS2 flash fajlu da se vratim u glavni AS3 fajl ne radi (putanje su dobre). Predpostavljam da je zbog toga sto glavni As3 fajl ostaje ucitan a ovo ide da tako kazem preko toga. pa postoji konflikt. Inace Oba fajla rade sasvim normalno osim ovoga sto sam naveo, ceo ostali kod AS2 se normalno ucitava. ................ Jel zna neko resenja.Ne trazim nuzno da mi date kod vec samo neke smernice, link kako i sta pa cu ja da odradim ps. jos jedno kratko pitanje u vezi putanja npr ako imamo flash fajl u direktorijumu proba i zove se flash.swf i zelimo da ucitamo flash1.swf koji se nalazi u direktorijumu proba1 putanja je proba1/flash1swf. Pitanje je ako hocemo iz tog flash1.swf da se vratimo u flash.swf kako ide putanja.Dakle jedan direktorijum unazad Hvala unapred |