[ Zeleni zub @ 15.03.2011. 17:51 ] @
Skoro sam na netu procitao neciji predlog da se uveze nemacka opozicija i da se kod nas postavi kao vlast kako bi nas izveli na pravi put
Posto za Japance znamo kakvi su (vredni, radni, sposobni, disciplinovani) a da ih je zadesila ova nesreca sa cunamijem i sa nuklearkama, neka dodju ljudi kod nas da zive, rade i upravljaju, inace nahebasmo od ovih nasih silnih patriJota...
Njima fali prostor i nekontaminirani teren, kod nas je bela kuga i ima prostora koliko 'oces...

Misljenja ?
[ Igor Gajic @ 15.03.2011. 17:53 ] @
I kod njih je bela kuga....

Btw. Uvezli smo Kineze pa se nismo proslavili.
[ X Files @ 15.03.2011. 18:03 ] @
Kako beše onaj vic... Roknuo cunami neki putnički brod. Za neku dasku koja je plutala, uhvate se Japanac i Crnogorac. Japanac odmah počinje: šta-će-mo-sa-da-da-ra-di-mo? Crnogorac odgovara: Bježi jado... ti bi samo nešto radio! ;)
[ Zeleni zub @ 15.03.2011. 18:05 ] @
Ne racunam ovo sa Kinezima, to je bilo neozbiljno i na precac. Ovo da uradimo sistematski, na svim nivoima, bas kao sto Japanci to precizno rade.
[ staticInt @ 15.03.2011. 18:07 ] @
Japanci bi ubrzo postali Srbi u svakom smislu te reci.
[ the_tosic @ 15.03.2011. 18:16 ] @
Ja mislim da bi poludeli i samoubili se posle nedelju dana ispiranja mozga...
[ Igor Gajic @ 15.03.2011. 18:18 ] @
Nije dovoljno samo postaviti Japance na odredjene pozicije.

Potrebno je i naterati ljude da rade kako im se kaze. A ovde sargarepa slabo radi posao
[ Isak666 @ 15.03.2011. 18:27 ] @
Kakva crna sargarepa?
Samo batina je kod Japanaca
[ Zeleni zub @ 15.03.2011. 19:59 ] @
http://vukajlija.com/zabava/posteri/78449
[ deerbeer @ 15.03.2011. 20:11 ] @
Celu drzavu i njen aparat treba privatizovati tj. da bude gubernija neke "strane" po mogucstvu ekonomske sile ,
pa to moze i japan da bude cak i posle 2 cunamija.

Citat:
Igor Gajic: Nije dovoljno samo postaviti Japance na odredjene pozicije.
Potrebno je i naterati ljude da rade kako im se kaze. A ovde sargarepa slabo radi posao ;)

Potrebno je sigurno jos 100 godina da se u Srbalja usadi 1 % radne discipline , etike i drustvene odgovornosti kao kod prosecnog japanca .
[ ArsenLupen @ 15.03.2011. 23:25 ] @
Tema ima dobar tajming. Kazu neke statistike, 30k ljudi vise umre nego sto se rodi u Srbiji, 30k se preseli u BG, i ko zna koliko jos emigrira svake godine. Dok jos mozemo da biramo, moj glas ide nekim dalekoistocnim narodnostima tipa Koreja(juzna!), Japan, Kina, Tajvan...
[ Igor Gajic @ 16.03.2011. 08:04 ] @
Citam skoro da vlast nece da raspise popis, navodno nema para za to. Po meni je to samo izgovor da se sakrije pravo stanje stvari. Demografija nam je najverovatnije katastrofalna i popis bi samo otkrio u koliko dubokoj provaliji se nalazi stanovnistvo. Tj. verovatno nas ima manje od 7 miliona + udeo starijih od 65 godina je jako veliki.
[ triac @ 16.03.2011. 08:48 ] @
Iskren da budem, tako nam je i kakvi smo, i biti nece nista bolje...
Na kraju ce nas ostati 500.000 koliko taman ce moci da prerani i ono malo drzave sto je ostalo od nje (verovatno samo uza zona Beograda)