[ millancheOLE @ 18.03.2011. 22:30 ] @
Imam Fujifilm FinePix AV100, i kupio sam punjac za baterije Triax TP2078 sa cetiri punjivih baterija CamPlus od 2800mAh... E sad, ono sto mene interesuje je zasto aparat nece da se ukljuci kada koristim ove baterije?

Na aparatu pise da 3V i 2,7W, a jedna baterija je 1.2V, ne znam koliko Watt-i... Dakle 2x1,2V=2,4V... Da li je zbog toga ili zbog neceg drugog?

Inace ne postoje punjive baterije od 1,5V, svuda sam trazio i svi kazu da se vise ne proizvode, a nemoguce da ne postoje baterije za ovaj aparat koje su punjive...

Inace da napomenem da nekad aparat proradi sa ovim baterijama, ali pokazuje umesto 3 crte, 2 crte, mada radi bas dosta dugo dok se ne iskljuci... I ostao sam bez ideja :D

Svaka pomoc je dobrodosla :)
[ NShappy @ 19.03.2011. 10:58 ] @
Loše su ti te baterije, ili je punjač neispravan. Kupi neke bolje punjive baterije. Sanyo Eneloop je sada jedan od najboljih što se kod nas može naći. Ne možeš pogrešiti ni sa Ansman-om. Po pijacama i levim radnjama ima i lažnih baterija sa deklarisanim velikim kapacitetima, ali je to falš. Bilo je dosta Sony lažnjaka (što ne znači da je prava Sony baterija loša).
[ millancheOLE @ 19.03.2011. 20:18 ] @
Citat:
NShappy: Loše su ti te baterije, ili je punjač neispravan. Kupi neke bolje punjive baterije. Sanyo Eneloop je sada jedan od najboljih što se kod nas može naći. Ne možeš pogrešiti ni sa Ansman-om. Po pijacama i levim radnjama ima i lažnih baterija sa deklarisanim velikim kapacitetima, ali je to falš. Bilo je dosta Sony lažnjaka (što ne znači da je prava Sony baterija loša).


Testiram da vidim sta je u pitanju... Pazi kad sad rade :D I videcemo dokle ce :D Hvala ti u svakom slucaju, poklopila su nam se misljenja, izmedju ostalog :D
[ cimer @ 16.09.2014. 18:34 ] @
Imam jedno pitanje u vezi ovog fotoaparata.
Posedujem isti, ali me zanima kako mogu kad prebacim slike na racunar da se vide datum i vreme u nekom od uglova ekrana, ja ili sam glup ili ne postoji ta opcija da se vidi datum i vreme?

ili mozda postoji neki program koji zapisuje datum i vreme na osnovu datuma slikanja?