Dobra je tema, pa steta da zamre
Posto ja, kao i verovatno vecina vas forumasa verujem, nemamo mogucnosti kupovine,el.komponenti u svom gradu, ostaje nam na raspolaganju NS(meni najblizi),BG...i ostali veci gradovi.. Posto sam cesto u NS, nije mi frka otici i kupiti buljuk potrepstina.

Nekada davno sam uzimao u Orbitu (ne znam jel jos rade) i u ITC... Sa ITC imam lose iskustvo putem ONLINe narudzbine... desilo mi se dva puta da umesto 100v dobijem 63 a naplate 100tku, toleranciju kod otpora isto pogrese i slicne gluposti,,recimo ako nesto nema,jednostavno izbace iz porudzbine,a i ne kontaktiraju te,da vide jel moze zamena.. zato tamo najbolje otici licno,i kupiti sta imaju na lageru. To je neko moje iskustvo sa ITC u NSu..
Mikro princ,sa njima sam radio samo online porudzbine,i cini mi se da su vrlo korektni, ako nesto nema na stanju, kontaktiraju te,dal moze zamena,ili da izbace iz porudzbine (isto kao i Elementa u Subotici).... Isto tako i KELCO u BGu.. Uglavnom u te 2-3 radnje moze se naci i probrati vecina sta mi treba...
Naravno ne isplati se uzimati sitnariju vrednosti 100-200dinara, pa na istu platiti 300 rsd postarine... zato uzimam u proseku jednom mesecno, cekam da se nakupi, ili uzmem uz nesto krupno-kao sad sondu za osciloskop u princu, i jedno 200tinak otpora i blokova ,cisto da dopunim klasere..