[ Zeka1990 @ 31.03.2011. 12:55 ] @
|
Da li je bitno koja je velicina tocka , na 26 mi se cini da je dobro radilo . Stavio sam onaj magnet na neku proizvoljnu razdaljinu i cini mi se da je radilo dobro , ali sada hocu da ga stavim na 28 inchi tocak , pa me zanima da li ima veze , na kojoj se radaljini stavlja onaj citac , merac sam dobio od brata , tako da nisam imao nikakvo uputstvo . Cak ne znam ni koja je marka , na njemu pise Q2 sad ko ce ga znati kopao sam po googlu ali nisam nista nasao , cak ni sliku nisam mogao da nadjem .... Da li neko moze da mi ponudi neke odgovore? Hvala
|
[ Predrag Supurovic @ 31.03.2011. 13:03 ] @
Nema veze pozicija magneta i senzora. Bitnoej sam da senyor da impuls kad god prodje magnet.
Iznesi bicikl na ravnu povrsinu, obeleyi kredom ivicu tocka na mesti gde dodiruje tlo i obelezi to mesto na tlu. Zatim pomeri biciklu napred, sedeci na njoj kako bi tocak trpeo tvoju tezinu i o stani kada oznacena crta ponovo bude na mestu gde tocak dodiruej tlo, i opet obelezi mesto na tlu. izmeri rastojanje izmedju dve tacke na tlu i to ti je obim tocka. Ukucaj taj obim u bryinomer i once ti od tada tacno meriti predjeno rastojanje i brzinu.
[ Zeka1990 @ 31.03.2011. 14:52 ] @
Hvala :)
[ ackopk @ 31.03.2011. 19:49 ] @
Samo zapamti da je to 26 i 28 u incima! Tvoju izmerenu razdaljinu pretvori u ince.
Pozdrav!
Ackopk.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.