[ xman25 @ 02.04.2011. 16:54 ] @
Treba mi pomoć nekoga ko radi dobro u excelu, jer to za njega neće biti nikakav problem a meni kao početniku svakako jeste veliki problem. Imam već gotovu izradu računa u excelu koju sam skinuo sa net-a i koja bi meni odgovarala sa par izmena (ima 7 sheet-a).
Treba mi izmena da na prvom sheet-u "FAKTURA" da piše gore RAČUN - OTPREMNICA i dodati još po neku kolonu koja se tiče cena. Treba mi za svaki artikal kolona bez PDV-a, sa PDV-om, iznos PDV-a i ukupna cena sa PDV-om uz mogućnost odabira za artikal da računa 8 ili 18% PDV. Potrebno je, takođe, napraviti izmenu da cene ne budu prikazane u kunama, već u dinarima. Znači prevod sa hrvatskog na srpski.
Bio bih jako zahvalan ako bi mi to neko odradio. U prilogu ću zakačiti fajl na kojem treba da se urade izmene.
[ Ivek33 @ 02.04.2011. 20:11 ] @
Citat:
xman25: jer to za njega neće biti nikakav problem a meni kao početniku svakako jeste veliki problem. ..............Bio bih jako zahvalan ako bi mi to neko odradio.
Prijatelju, ja sam se mučio preko mjesec dana s tom fakturom (uz određenu pomoć kolega) a to bi to da ti neko na brzaka odradi, zar misliš da je to "sitnica"

Evo radi dosta upita oko te fakture po forumima a i na PP, iako sam postavio detaljna objašnjenja za macro kodove i postavio prazan file za dovnload, samo je trebalo ubaciti Macro sa tutorijala u taj file.

Dakle, od večeras postoji mogućnost downloadati potpuno funkcionalnu fakturu sa svim Macro kodovima koji su vidljivi u tutorijalu i uz to pojašnjeni.

- Download funkcionalne Fakture-Računa u Excelu
[ edinpepic @ 03.04.2011. 21:52 ] @
Vidi je li to ovo sto si trazio. Nisam ni ja bas neki ekspert ali ako nije ovo to sto ti treba onda ce ti neko ko zna pomoc.