4.4.2011. tacnije prekjuce sam dobila mail od strane
[email protected] gde su trazili linkove gde se nalaze moje fotografije, odmah sam poslala. Rekla bih da se na tom sajtu profil gasi na svakih mesec dana, jel je svaki od tih profila ugasen u vremenskom periodu od po mesec dana ili dan - dva razlike . Npr :
http://sexinserbia.net/user/deleted_IvanaP_06.01.2011, tako to izgleda. Profil koji je do juce bio aktivan, od danas je neaktivan ali problem je sto su moje slike kao i podatci u smislu, godine i grad odakle sam i dalje vidljivi na sajtu. Napominjem da su slike skinute sa fejsbuka moga supruga, zapravo nisu ni u kom slucaju slobodnije prirode. Da ne pomislite svasta :) A broj na koji zovu je fiksni broj u kancelariji, inace radim u velikoj firmi. Da bi se napravio profil na tom sajtu potrebno je poslati 2 sms koja kostaju 350 din i za jos neke aktivnosti na sajtu u smislu slanja i primanja poruka, uvek treba slati sms. Sto znaci da administratori imaju brojeve telefona osobe koja je to ucinila ali od njih ni slovce jos nisam dobila, sto je jako razocaravajuce. Ako su se vec prihvatili takvog posla trebalo bi da budu iole korektni. Jel u uslovima koriscenja izmedju ostalog pise:
3.7. If the administrator of the portal wishes not to have a certain user in the portal, he/she can block that users account without warning
3.8. Hacking of accounts or violating the privacy of users in any way is prohibited.
Bojim se da sad i ako posaljem recimo skeniranu lk sa mojim podatcima, na jednom takvom sajtu svasta mogu da ocekujem i jos gore. Poslala sam mail MUPU i ako znam da i od toga nema nista, cekam neki odgovor.