[ admirbuzim @ 14.04.2011. 08:54 ] @
| molim vas ako neko zna sta da radim antenu mi vjetar pomjerio i losa mi konekcija skroz ja je proubavao vratit u prvobitni polozaj ali i dalje slabo imam ovu antenu 23 citao sam da moram skinut neki program stumblerd da bi vidio jacinu signala ali neam wairles pa ne funkcionira...ajde pomagajte izludicu s ovakovom brzinom inace mi je spedtest bio 2500 a sad 1300 maxsimala.. |
[ tox master @ 14.04.2011. 10:07 ] @
Za ubuduce probaj malo da poradis na gramatici i pravopisu jer je ovako prilicno tesko shvatiti sta ti je problem.
Nisi naveo kakvu opremu imas da bi ti neko mogao pomoci.
Netstumbler radi samo na wireless karticama i to ne na svim a ne znam zasto ali pretpostavljam da ti imas opremu na 5ghz i tu ne mozes na taj nacin proveriti jacinu signala.
Mozda bi bilo najbolje da nazoves provajdera da ti to srede da ne bi nesto zeznuo skroz.
[ admirbuzim @ 14.04.2011. 23:00 ] @
ok ali ja sam laik od opreme imam extra m paket neku antenu 23 tako su mi rekli znam da sam je platio 200 maraka sa prikljuckom nemam wairles karticu nego iz antene ide kabal u adapter pa u mreznu citao sam da moram nazvati u zonu da mi odkljucaju neki mikrotik ali dali on radi bez wairlesa moze malo objasnjenje....
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.