[ n.panic87 @ 14.04.2011. 16:00 ] @
VirtualBet Srbija je igra za virtualno klađenje, realizovana u okviru takmičenja Vip izazov3, organizovanog od strane Vip mobile. Razvijena je od strane tima studenata sa Elektronskog fakulteta u Nišu. Aplikacija će svojim korisnicima ponuditi sledeće osnovne funkcionalnosti:
1. ponuda utakmica koje nisu počele (fudbal)najjačih liga na svetu (Bundes, Premier, Serija A, Kup UEFA, Liga šampiona i Primera)
2. pregled tabela i kvota najjačih liga na svetu
3. sastavljanje tiketa i pogled na tiket
4. pregled rezultata utakmica koje su odigrane do sada
5. lični podaci registrovanih korisnika (lične informacije, njihovi tiketi,virtualni novac koji su osvojili,rang lista najboljih korisnika aplikacije...)
6. lokaciono zasnovane servise (određivanje trenutne lokacije,navigacija do kladionica iz okoline...)
7. obaveštenja o tome da li je tiket prošao ili ne, kao i uživo praćenje rezultata utakmica koje su u toku.
Aplikacija omogućava korisniku da se registruje i prijavi na sistem. Za svakog od igrača se u profilu automatski održava informacija o broju tiketa koje je do sada sastavio, koji su prošli, koje je izgubio... Za svako logovanje na sistem korisnik će dobijati određenu sumu virtualnih dinara, koje će moći, zajedno sa virtualni dinarima koje je već osvojio da ulaže na tiket. Kao dodatnu mogućnost korisnik će moći da na mapi vidi svoju lokaciju, koristi grafičku navigaciju, a na teritoriji Niša će moći i da vidi gde su mu najbliže kladionice. U sledećim verzijama aplikacije ovaj servis pronalaženja kladionica iz okoline će se proširiti na teritoriju Srbije.

https://market.android.com/det....com&feature=search_result