|
[ somiub46thedoctor @ 14.04.2011. 16:05 ] @
[ zeoN_Rider @ 14.04.2011. 18:58 ] @
Daj pristupni kod za taj sajt!
[ somiub46thedoctor @ 14.04.2011. 19:23 ] @
Izvini,zaboravio sam...
username:somiub
pass:nijekamion
:D:D:D
[ Pioneer cdj 200 @ 14.04.2011. 23:49 ] @
Sorry na offtopic al HAHAHAHAHAH :D Originalan si ;)
[ zeoN_Rider @ 15.04.2011. 00:02 ] @
Citat: Pioneer cdj 200: Sorry na offtopic al HAHAHAHAHAH :D Originalan si ;)
A i ne radi!
[ somiub46thedoctor @ 15.04.2011. 10:50 ] @
Kao da sam nepismen...
username:somiub46thedoctor
isto kao za ovaj forum...
ortak mi provalio sifru kamion,i ja promenim u nijekamion...
:))))))
izvinite jos jednom i hvala za odgovore...
POZZ
[ peca26000 @ 15.04.2011. 16:29 ] @
Malo ce da cekas za odgovor ako neko zna mozda i pre? Sajt za skidanje ispisao je da mogu samo 3 puta a samo sam jednu semu skinuo?
ja sam uspeo da vidim ovaj filipsov i veoma je ljuta masina, ne znam sta ima ovaj pionir, tako da ne mogu dati poredjenje.
Za filipsa ja licno nebih uzimao jer u slucaju popravke veoma je komplikovan i skup za popravku!
Ima hibridni diferencijalni i izlaz koristi 8 darlingtona sa 4 napajanja, veoma ukomplikovana varijanta!
Bice slika za komentare od mene pa ko zna vise nek pise.
[Ovu poruku je menjao peca26000 dana 15.04.2011. u 17:43 GMT+1]
[ Pioneer cdj 200 @ 15.04.2011. 16:43 ] @
Citat: ortak mi provalio sifru kamion,i ja promenim u nijekamion...
Ovo je još originalnije... hahahah
[ somiub46thedoctor @ 15.04.2011. 22:45 ] @
Prvo,hvala puno na odgovoru...ovaj philips pise da je 100w na 8ohm (pretpostavljam 2x100w) covek od koga sam uzeo je poznati vule mozda neko od vas zna za njega...on ga je procenio na 2x400w a kad mi je pokazao (tih njegovih) 200w zaprepastio sam se,prvi put u zivotu sam osetio da me trese struja onako lagano,pa onda jace i jace :D rekao mi je da philips moze da gura 4 "svadbarske" kutije ...u pocetku nisam verovao,ali vremenom sam poverovao...i on mi je rekao da je ovo opasno pojacalo sa darlington tranzistorima (koliko sam ja shvatio,a ispravite me ako gresim,to je spoj 2 tranzistora,a ne marka tranzistora) trenutno philips gura ovo:
http://www.cena.rs/Evertone_CS...cnici-za-kola_cene_p33530.html
ovaj woofer sam platio 4400 din...:))) ali gruva za sve pare...
E sad,pioneer sam nedavno uzeo i skinuo uputstvo za njega,u uputstvu pise sledece:
120w 8ohm;150w 4ohm;200w 2 ohm...probao sam ovaj woofer da vezem na 2 ohm-a i radi bez problema,ali ne daje tako dobar bass kao philips...ima li neki razlog za to?
i da napomenem da je navedena potrosnja philipsa 420w a pioneera 650w...
i opet isto pitanje,ako mozete da mi odgovorite u kojoj je klasi philips,a u kojoj pioneer...
Nisam u onom fazonu: "...njemu i kućno zvonce zvoni u A klasi... hh"
:):):):):):):):) dobra fora...
malo sam se raspisao :)
Hvala jos jednom i pozz...
[ zeoN_Rider @ 15.04.2011. 22:54 ] @
Čuj malo, još ćeš početi da pišeš k' o Pioneer cdj 200!
Rade u AB klasi.
[ somiub46thedoctor @ 15.04.2011. 22:55 ] @
Ako vam znace specifikacije evo od oba...
ako vam nije cimanje mozete da napravite nalog za onaj sajt,ili da mi kazete da negde uploadujem da bi islo brze...
[Ovu poruku je menjao somiub46thedoctor dana 16.04.2011. u 00:07 GMT+1]
[ peca26000 @ 15.04.2011. 23:08 ] @
Nema na cemu...
Da sam ja na tvom mestu sa takvim pojacalom nebih isao ispod 6 oma, razlog je veca potrosnja i kraci vek pojacala, kad krenu one vrucine mozda ces nesto nauciti na 2 oma ali ja ti ne savetujem da tako povezujes.
Realna snaga tog filipsa je oko 2x105w onako napamet, a pionir bi trebalo da ima 2x160w ali to sve zavisi od zvucnika koji su povezani...
A sad cu da te malko iskritikujem jer mislis naglas ;)
Citat: somiub46thedoctor:philips moze da gura 4 "svadbarske" kutije ...u pocetku nisam verovao,ali vremenom sam poverovao...i on mi je rekao da je ovo opasno pojacalo sa darlington tranzistorima (koliko sam ja shvatio,a ispravite me ako gresim,to je spoj 2 tranzistora,a ne marka tranzistora)
Sta ce tebi svadbarski kupus? jer ti svaki dan pravis zurke?
To sto ti rekao da je opasno i ja sam napisao predhodno da je to ''gadno'' ako se bude desio kvar? tesko ce to ponovo da radi, moram da baksuziram jer se ovakva pojacala prodaju bas takvim kupcima ;)
Da to je jedan tranzistor ali je 2 komada u njemu, najbitnija sitnica da to pojacalo ima integralno srce u koje ide mooreee napona, a samo izlazno pojacalo ima 4 napona, zaista ovo nije u dobrim rukama!
Pa razmisli sta ces?
Pozdrav i pamet u glavu dok nije kasno!
[ somiub46thedoctor @ 15.04.2011. 23:17 ] @
Philips ima 4 oma po kanalu...Mislio sam na pioneer...i to sam samo probao,greje se ko djavo u roku od 15 min na 1/3 snage...inace probao sam ovaj woofer da vezem kao 8 oma,ali nije to to...bolje radi ovako (ima dva namotaja po 4 oma)
Sto se tice svadbe ili zurki philips je odradio samo jednu za sad i to odradio je**cki...docek nove god...ali je imao na jednom kanalu 12oma,a na drugom 16 (nisam hteo da rizikujem,ali je bio hladan k'o spricer)...znaci pioneer ipak jaci,trenutno ovako kako je vezano philips gura max od woofera na 1/2 snage,i bass malo u +...ali kacio sam na pioneer i nije to to...mozda sam po sebi pioneer ima slabiji bas,ali cistinu ima super...nisam audiofil,ali znam gde je granica ozvucenja,i nikad ne pojacavam do granice,drzim malo ispod granice...
Hvala na odgovorima,i podsetite me AB je "zlatna sredina"...?
Pozz
[ peca26000 @ 15.04.2011. 23:35 ] @
Tacno tako. Zlatna sredina uvek najbolja stvar u svemu.
Kad budes pustao pojacala bilo koje vreste sa velikim opterecenjem, uzmes ventilator i uperis u pojacalo, na pojacalu ne treba stajati nista, ta komponenta uvek treba da stoji gore otvorena i nema brige za temperaturu kad slusas na 1/4 snage.
Toliko od mene, pozdrav.
[ somiub46thedoctor @ 15.04.2011. 23:47 ] @
Da rezimiramo: oba pojacala su u AB klasi,philips je nezgodan za popravku,daleko bilo...pioneer je ipak jaci,ventilatori su potrebni,ima li neka fora sa pioneer-om ili je on jednostavniji? i zanima me jos dve stvari jel mogu ta pojacala da se bridzuju,ono + od jednig kanala - od drugog; i u vezi pioneera ako vidite u onim specifikacijama ima stavka subsonic filter,sta mu to znaci,to mi nikako nije jasno?
Da napomenem da philips ima neku ili neke dobre zastite...cesto izbaci zastita na vrlo niskim frekvencijama ako je pojacan dosta...npr. basstronic- bass i love you,ako znate ovu pesmu znate sta ona radi wooferu...kad naidje onaj deo sa najnizom frekvencijom philips izbaci,ako je pojacan...
Hvala peco...ako bilo ko ima jos neki savet,objasnjenje ili da zna neku caku u vezi ovih pojacala,pisite...
svaka pomoc je dobrodosla...
Hvala unapred,Pozz
P.S. philps je placen,tj kostao me oko 150e a pioneer 125e jesam dobro prosao,ili ne?
[ Pioneer cdj 200 @ 15.04.2011. 23:54 ] @
Citat: zeoN_Rider: Čuj malo, još ćeš početi da pišeš k' o Pioneer cdj 200!
Svi me kritikuju :D Ja jednostavno nemogu manje od toga pisat. Kad počnem jednom pisat se nemogu zaustavit, samo mi leti ruka :D
PS: čisto da se zna, ova fora iz mog potpisa nije moja, maznuo sam je baš sa ovog foruma :D
[ peca26000 @ 15.04.2011. 23:59 ] @
Sta mislis kako bi bilo dobro da se nadjete vas dvojica pa lepo da podelite 4 piva.
[ zeoN_Rider @ 16.04.2011. 00:07 ] @
Citat: peca26000: Sta mislis kako bi bilo dobro da se nadjete vas dvojica pa lepo da podelite 4 piva.
Malo!
[ peca26000 @ 16.04.2011. 00:08 ] @
Ha, znao sam da je malo al bolje nego 2 piva.
[ somiub46thedoctor @ 16.04.2011. 14:12 ] @
Citat: peca26000: Ha, znao sam da je malo al bolje nego 2 piva.
Ja mislim da bi doza bila gajba,ili karton piva...:)
Sta ste rekli za ova druga pitanja?
Pozz
[ zeoN_Rider @ 16.04.2011. 14:37 ] @
Ma kakva druga pitanja kad smo došli do prave stvari!
[ somiub46thedoctor @ 16.04.2011. 15:10 ] @
Ako mislis na pivo,slazem se sa tobom... :)
sad sam gledao na limundu,i video ovo pojacalo...:
http://www.limundo.com/kupovin...RP-snagas-SX-8800H-GY-/2610604
cisto me zanima koliko ovo cudo vredi (naravno,kad je ispravno...) jer sam video cini mi se isto ovakvo u nekoj kafani...
onako rupcaga ali na dnu ovo pojacalo,a iznad sve komponente sve zajedno je visoko bar 1 metar...
vidim da su integralci,ali ja ih nesto ne volim...ne znam vase misljenje...
A sto se tice piva,jes da je malo offtopic,ali koje ti je omiljeno?
Pozz,hvala na odgovorima...
[ zeoN_Rider @ 16.04.2011. 15:32 ] @
Taj Šarp izuva kako radi, bila je ovde tema o istom!
[ somiub46thedoctor @ 16.04.2011. 16:12 ] @
znaci da malo vredi...:( a ove moje dve bede,mislim koliko vrede?
pozz i hvala na odgovoru...
[ zeoN_Rider @ 16.04.2011. 16:14 ] @
Vrede više ali Šarp je samo stereo snagaš!
[ somiub46thedoctor @ 16.04.2011. 16:47 ] @
Ako sam te dobro razumeo,vrede vise nego sto sam ih platio,ili vrede vise od sharp-a (philips je estetski u ocajnom stanju,a pioneer je kao nov...)?
I znas li na pioneeru sta mu dodje onaj subsonic?
Pozz i hvala...
P.S. ne moras odgovarati za subsonic,sad sam procitao u ovom uputstvu...
evo sad sam zamenio zvucnike na pojacalima,tj sad je woofer na pioneeru,a sateliti na philipsu...
isti zvuk,ali opet imam osecaj da je pioneer slabiji...
ima li neki razlog za ovo?
[ 44250 @ 16.04.2011. 18:40 ] @
Citat: zeoN_Rider: Taj Šarp izuva kako radi, bila je ovde tema o istom!
http://www.elitesecurity.org/t425728-STK-popravka
[ somiub46thedoctor @ 17.04.2011. 11:16 ] @
Jos mi niste odgovorili na najbitnije pitanje...jesam li preplatio ili jeftino prosao u vezi ova dva pojacala...
I da ne otvaram novu temu,posedujem i ovo pojacalo:
http://wega.pytalhost.com/JPS350/WegaJPS350_07.jpg
Gore pomenuti vule ga je otvorio jer ne radi i rekao mi da ima neke zaj***ne tranzistore koji su retki,
slabi i kostaju mnogo (8e komad) to su neki sa diodom unutra koja reaguje na temperaturu
(ili tako nesto) rekao je da ce da ga prepravi...
Videcemo da li ce to da "urodi plodom" ako izadje na dobro,definitivno je na prodaju pa me zanima vase
misljenje za njegovu realnu vrednost,a ja cu malo da smanjim cenu posto planiram da ga prodam
dobrom drugu...
Hvala na odgovorima i POZZ...
P.S. evo specifikacije od ovog wega:
http://wega.pytalhost.com/JPS350/WegaJPS350_15.jpg
samo sam na nemackom nasao...
[Ovu poruku je menjao somiub46thedoctor dana 17.04.2011. u 12:32 GMT+1]
[ ackopk @ 17.04.2011. 11:48 ] @
Sto se Sharpa tice ne da radi nego odvaljuje.
Prosli put je isto na limundu ispravan otisao za 55e. Ja sam ne ispravan platio 50e.
Mali oFF:
Imao je jedan neispravan Crest na limundu za 30e. Ko misli da ga popravlja ili iskoristi za nesto drugo nije lose!
Pozdrav!
Ackopk.
[ zeoN_Rider @ 17.04.2011. 12:00 ] @
Citat: ackopk
Mali oFF:
Imao je jedan neispravan Crest na limundu za 30e. Ko misli da ga popravlja ili iskoristi za nesto drugo nije lose!
Pozdrav!
Ackopk.
Gledao sam, nema!
[ ackopk @ 17.04.2011. 12:36 ] @
http://www.limundo.com/kupovin...L-CREST-P-3501-SNAGAS-/2603972
Eto linka.
Licitacija jeste zavrsena ali bez kupca.  Jos bolje... spustice cenu. Posto nije prodat verovatno je jos kod njega.
Pitaj ga Zeone preko privatne.
Pozdrav!
Ackopk.
@EDIT:
Evo jos jednog Sharpa, samo 7700 model.
http://www.limundo.com/kupovin...uredjaji/SNAGAS-SHARP-/2650966
[ zeoN_Rider @ 17.04.2011. 12:59 ] @
Citat: ackopk
Licitacija jeste zavrsena ali bez kupca. :D Jos bolje... spustice cenu. Posto nije prodat verovatno je jos kod njega.
Pitaj ga Zeone preko privatne.
Kako da ga pitam kad nemam nalog?
[ ackopk @ 17.04.2011. 13:01 ] @
Pitacu ga ja sad.
Pozdrav!
Ackopk.
[ somiub46thedoctor @ 17.04.2011. 13:03 ] @
aaaaaaaaaaaaaaaa...
zasto mene svi ignorisu? :)
[ zeoN_Rider @ 17.04.2011. 13:13 ] @
Izvini ali ovo je sad važnije!
[ ackopk @ 17.04.2011. 13:31 ] @
Ja zaista ne bih da te ignorisem ali sam se totalno pogubio u temi.
Pojacala koja si postavio su philips 2x100W/8ohm i pioneer 2x130W/4ohm.... ovde se pricaju neke svadbarske kutije, rad na 2oma, snage od 2x400, zvucnici za kola od 1kw...
Nista mi nije jasno...
Veliki pozdrav!
Ackopk.
@EDIT:
Na zalost snagas je prodat. Rece da ce me obavestiti ukoliko naidje na neki ne ispravan snagas. (posto se bavi preprodajom tehninkih stvari)
[Ovu poruku je menjao ackopk dana 17.04.2011. u 15:23 GMT+1]
[ somiub46thedoctor @ 17.04.2011. 19:56 ] @
Ma salim se za ignorisanje...Acko,probacu da pojednostavim (iako nisam dobar u tome) woofer za kola,1000w,500w rms,dva namotaja po 4 oma vezan na philipsa koji je 2x100w na 8 oma i philips dobija 4 oma po kanalu...pioneer je navodno jaci...
Dva glavna pitanja za koja bih voleo da dobijem odgovore su:
Zasto imam osecaj (i ne verujem da gresim) da je pioneer slabiji;
Koja je vrednost ovih pojacala,i gore pomenutog wega...
Hvala za odgovore i pozz...
P.S. upravo sam promenio omiljene marke...umesto pioneer sad mi se najvise "svidja" Cerwin-Vega...
Zbog: http://www.youtube.com/watch?v=-fl87u3X9Z8&feature=related
ima li neko neki komentar??? :)
[Ovu poruku je menjao somiub46thedoctor dana 17.04.2011. u 22:13 GMT+1]
[ ackopk @ 17.04.2011. 21:27 ] @
Kako si vezao pojacalo na taj woofer?
Posto ima dva namotaja mozes da prikacis jedan namotaj na jedan kanal a drugi na drugi kanal ali moras i ulazni signal da spoji zajedno!! Jer ako to ne uradis svaki kanal ce svirati za sebe i jedan drugog zezati!
Nadam se da si razumeo?
Pojacala su po meni zaista dobra ali ih ne treba vezivati na 2oma. Kad si vec citao manual trebao si procitati sve.
Stvarna snaga pojacala jeste philips 2x100W/8oma i pioneer 2x130W na 4oma uz 1% THD-a.
Sto se tice cene ne znam... pojacala jesu dobra ali...
Pozdrav!
Ackopk.
@EDIT:
Pioneer i jeste u neku ruku slabiji jer isporucuje samo 2x70W na 8oma dok ovaj ima 2x100W.
[ somiub46thedoctor @ 17.04.2011. 21:36 ] @
Woofer jeste vezan kako si shvatio,ali nisam vezao jedan ulaz,ali razumem na sta mislis...da npr dovedem samo levi ulaz i upodem u pojacalu na oba...ja mislim da ne treba to da radim,zato sto pojacalo philips ima opciju mono koja je non-stop ukljucena,ispravi me ako gresim...
jes' da je off topic,ali sta si rekao za cerwin-wega?
i mozes li da me uputis na neki sajt gde imaju cene tih zvucnika,konkretno woofera za kola...
bio sam na njihovom sajtu,i nisam nasao nikakve cene...
[ ackopk @ 17.04.2011. 21:44 ] @
Citat: somiub46thedoctor: Woofer jeste vezan kako si shvatio,ali nisam vezao jedan ulaz,ali razumem na sta mislis...da npr dovedem samo levi ulaz i upodem u pojacalu na oba...ja mislim da ne treba to da radim,zato sto pojacalo philips ima opciju mono koja je non-stop ukljucena,ispravi me ako gresim...
i mozes li da me uputis na neki sajt gde imaju cene tih zvucnika,konkretno woofera za kola...
Nisi shvatio.
Ali dobro si uradio. Signali na izlazu moraju biti isti, znaci mono signal i paralelno povezani izlazi.
Zasto trazis zvucnike za auto???
Ima mnogo boljih resenja. Za 45-50e si imao da kupis woofer za kucu dosta bolji od tog za auto!
Pozdrav!
Ackopk.
[ ackopk @ 17.04.2011. 21:45 ] @
Citat: somiub46thedoctor: Woofer jeste vezan kako si shvatio,ali nisam vezao jedan ulaz,ali razumem na sta mislis...da npr dovedem samo levi ulaz i upodem u pojacalu na oba...ja mislim da ne treba to da radim,zato sto pojacalo philips ima opciju mono koja je non-stop ukljucena,ispravi me ako gresim...
Nisi shvatio.
Ali dobro si uradio. Signali na izlazu moraju biti isti, znaci mono signal i paralelno povezani izlazi.
Ima mnogo boljih resenja. Za 45-50e si imao da kupis woofer za kucu dosta bolji od tog za auto!
Pozdrav!
Ackopk.
[ ackopk @ 17.04.2011. 21:47 ] @
Nisi shvatio.
Pozdrav!
Ackopk.
[ somiub46thedoctor @ 17.04.2011. 22:04 ] @
Iz mog (inace siromasnog) iskustva sam zakljucio (i opet me ispravite ako gresim) da voferi za kola imaju vecu gumu okolo (vesanje) koje omogucava da mnogo "skacu" i daju velike vibracije kao i duboke basove,niske frekvencije...
zato ih vise volim...a ako mozes da mi das neki link sa cenama vofera za kucu,da vidim sta ima...
ne znam da li da otvaram drugu temu,ili mozete ukratko da mi objasnite u vezi svih zvucnika sta im
znaci osetljivost,jel bolje vise ili manje (zato sto mi je to skroz nepoznato) ...
[ ackopk @ 18.04.2011. 11:21 ] @
To sto on skace ko jarac nema veze!
Potrazi na google prodavnice.
SPL je osetljivost. Sto vise to bolje. Npr taj woofer za kola sto ti imas se na max snazi cuje kao i moj bas na 25% snage. A ne izlece ko jarac. Kad udari muti vid...
Pozdrav!
Ackopk.
[ somiub46thedoctor @ 18.04.2011. 21:14 ] @
Aha,ok...
Samo mi jos reci koju osetljivost ima tvoj zvucnik,i sta mislis o onim cerwin vega (zato sto sam procitao da ti zvucnici imaju potrosnju od npr.1kw,a vecu snagu,kao da je npr.1,2kw...da li je to moguce?)
P.S. i ovaj muti vid,ali samo malo na punoj snazi... :)
Hvala za odgovore i pozz...
SPL (dB) 88.5
Re ( ) [Series] 1.9 [3.8]
Qms 5.647
Qes 0.592
Qts 0.536
Fs (Hz) 38.07
Vas (L) 21.08
Cms (mm/N) 0.0668
Mms (g) 261.63
Sd (m2) 0.047
BL (T*M) 20.05
Xmax (mm) one way 20
Pwr (W) NOM/MAX 1200/2400
Kako ovi podatci izgledaju?
[ ackopk @ 18.04.2011. 21:22 ] @
Nisam gledao taj cerwin vega,  imam losu konekciju.
Ima SPL od 93db i 18". Na 3m od njega stojim i gledam u monitor na kojem su sitna slova koja su sve manje citljiva kako pojacavam.  U prvi mah nisam znao sta je. Pa sam trljao oci... zanimljivo kako se mrdaju ta slovca  Malo a brzo pa postaju mutna. I to na manje od 50% snage.
To sto imaju kao vecu snagu mu dodje muzicka snaga ali ona ti nije bitna. Ovaj moj bas ima 180W rms a 250W muzicke. Nema to veze. Bitna je RMS snaga.
Pozdrav!
Ackopk.
@EDIT:
Sa tim zvucnikom ti treba 500W da bi postigao istu jacinu zvuka kao ja sa 150W.
[ somiub46thedoctor @ 18.04.2011. 22:10 ] @
Pazi sad kod mene na monitoru nemozes nista da procitas kad je pojacan woofer,ali to ce biti da je pre zbog toga sto kako skoci membrana on pomeri sliku,a relativno je blizu monitora (oko 1 metar)...
Ali ako uzmes da citas neku poruku na mobilnom telefonu,onda se muti slika... (sve ovo kad je na punoj snazi  )
Ovi podatci gore su od tog cerwin vega sto mi se svidja,ali mu SPL samo malo veci od ovog sto trenutno imam...
Dok npr.najjaci pioneer-ov model (koji je 3000w rms) ima 91db...jel moze SPL da zavisi od snage?
Pozz
P.S. sad sam skinuo winisd,i u njemu vec ima taj cervin vega stroker,i u winisd-u pise da taj woofer ima SPL 95.86 db...namece se pitanje,koja informacija je tacna? fabricka (88.5) ili winisd (95.86)
[Ovu poruku je menjao somiub46thedoctor dana 18.04.2011. u 23:50 GMT+1]
[ ackopk @ 19.04.2011. 12:24 ] @
Sve ima svoju namenu. Zvucnici za kola u kola a za kucu kucni. Naravno da mozes da iskoristis i obrnuto ako vec imas pa da ne kupujes.
SPL ne zavisi od snage nego od konstrukcije zvucnika i njegove namene. Zvucnici za auto su najubedljivije najneefikasniji. Retko koji predje 90db, zvucnici za kucu su srednje osetljivi dok zvucnici za razglas imaju 98-99db(bass) i preko 110db kad su u pitanju horne.
Veruj proizvodjacu!
Sve zavisi kakav zvuk volis! Iskren da budem novac koji si davao za te zvucnike si mogao da ulozis u neke kucne ili razglasne koji su sigurno bolji.
Kad se spomene razglas odma svi misle da su to oni najgori!!! Sto je potpuna neistina. Mozda nisu audiofilski ali su oni veoma dobri. Pre svega sto su profi, velike snage, velike osetljvosti, velike pouzdanosti, kvaliteta!
Zbog toga sam ja ipak na njihovoj strani. Audiofilski su meni nekako bez opravdanja... Naravno ima ljudi sa sluhom i ljubavlju.
A jedna nasa lepo kaze: Na muci se poznaju junaci!
Kad ih opteretis punom snago i tako sviraju celu noc, to su zvucnici!
Veliki pozdrav!
Ackopk.
[ somiub46thedoctor @ 19.04.2011. 13:46 ] @
ok...mislim da sam shvatio...
posto smo otisli daleko u offtopic,samo mi jos odgovori na ovo,i tema moze da se zakljuca sto se mene tice...
daj neki sajt za profi zvucnike,ako ima bez kutije...
Hvala za odgovore i pozz.........
[ ackopk @ 19.04.2011. 15:25 ] @
Teme se na ovom forumu se ne zakljucavaju (osim ako su besmislene).
http://www.audiotehnika.rs/
http://www.player.rs/
Pozdrav!
Ackopk.
[ somiub46thedoctor @ 19.04.2011. 21:51 ] @
ok,na ovom sajtu sto si mi ti dao ima zvucnika sa 103db...
ne mogu da verujem  najvise mi se svidja eminence...hvala ti za sve Ackopk...pozz...
[ somiub46thedoctor @ 25.04.2011. 12:37 ] @
pozdrav svima,i srecan uskrs...
cisto da vas obavestim,malopre mi je crkao jedan namotaj onog woofera... :)
mozda 20 min pune snage (ali bas pune) i gotov...
Sad sam srecan...philips ga je sj**ao ko nista...
[ somiub46thedoctor @ 10.05.2011. 20:22 ] @
Evertone je namotan,treba da idem po njega...
Po vasem misljenju jel mnogo 15e za motanje?
Pozz...
[ 44250 @ 11.05.2011. 16:49 ] @
Ni jedan majstor nije skup ako ljudski odradi svoj posao,može biti samo pre-skup... :) Ako je ovaj tvoj pošteno uradio posao iole kvalitetnim materijalom onda nije. Najskuplje ti je razočarenje,nerviranje i ponovni odlazak da mu zvučnik odneses,reklamiraš,ubjeđuješ majstora da ipak nešto nije u redu,pa čekaš da (opet) popravi,pa onda opet odeš po... uf smori i samo pisanje svega što bi se desilo da si prošao "jeftinije"...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|