[ bozabaksuz @ 14.04.2011. 17:21 ] @
Imam problem sa uvodjenjem Interneta kod komsinice. Moju konekciju (telekom ADSL) pokusavam da delim sa njom, putem wirelessa. Konfiguracija mreze je sledeca SSID #: 1 SSID name: nebitno (na primer, u stvarnosti nije ovaj) Authentication Type: WPA2-PSK Encryption: TKIP Pre-Shared Key: "password" (na primer, u stvarnosti nije ovaj) Ukljucena je filtracija MAC adrese, i dozvoljen je pristup mreznoj karti sa njenog laptopa (za njenu MAC adresu) i sa wireless karte kod mojih roditelja (kod njih sam mrezu instalirao preko zasebne aplikacije priozvodjaca) Imamo direknu vazdusnu liniju koju ometa samo moj zid i njen prozor. Njen OS je windows XP sp2 (ne bih joj reinstalirao OS zato sto moram da se bavim prebacivanjem gomile podataka tipa licne fotke i sl sto bi trajalo satima), instaliran je patch za wpa2-psk podrsku, konektuje se i desi se sledece. Prvo odmah opadne jacina veze sa pet "stangli na jednu~dve", zatim upalim firefox, konektuje se na google.com (ovo joj je home page na firefoxu) i to je to. Ponasa se vise kao da nema konekcije, na koju god stranu da pokusam da se zakacim izbaci obavestenje kao da nije na netu, a u tray-u stoji ikonica kao da radi veza ali ne trepce uopste, tj kao da ne pokusava da komunicira sa mojim modemom. Hvala unapred na odgovorima. |