[ goxiko @ 18.04.2011. 17:42 ] @
Interesuje me kako mogu postaviti plejer za slusanje muzike to jest radia upitanju je shocast server. Moj problem je u tome sto sam ranije bio na drugom stremingu za radio i od njih sam bio dobio neke skripte za postavljanje plejera na mom sajtu. To je neko vreme funkcionisalo dobro ali posto je upitanju free streming to vise nije bilo dovoljno pa sam presao na placeni i tu nastaje problem. U plejeru koji sam stavio na mojoj stranici nepise koji je izvodjac i naziv pesme i ko pusta muziku vec ide samo muzika. Mnogi se zale zbog toga a ja ne znam da resim problem pa sam vas hteo zamoliti ako neko nesto vise zna da mi pomogne. skripta koju imam za plejer je sledeca <div align="center"><embed src='ip-radia:port' width='280'height='60' autostart='1' type='application/x-mplayer2' transparentatstart='1' animationatstart='1' showcontrols='1' autosize='1' displaysize='1' showtracker='1' plejer na stranici izgleda ovako: ![]() pokusao sam kontaktirati i podrsku gde sam zakupio sreming ali me oni upucuju na neki JWPlayer meni je ta tematika totalno nejasna pa ako neko moze i zeli neka mi nesto korisno napise ove mozda uspem resiti problem |