[ EHHO @ 22.04.2011. 15:31 ] @
Evo cudnog problema sa pomenutim stampacem, cackao sam podesavanja ali nisam nasao resenje za ovaj problem Naime, prvi utisak o stampacu je skroz OK, brzo stampa, relativno brzo skenira (nesto sporije od Canon-a, ali skroz korektno), vreme kopiranja OK, cena dopune krajnje povoljna tj sve u svemu za 16k dinara po meni skroz OK Medjutim, ono sto mi se nije svidelo je sto na staklu ne moze da se skenira multipage stranica ali zato ADF sasvim lepo radi posao Jos veci problem mi je stampa PDF fajlova ili neke grafike gde je strasno, ali strasno spor i ovo mi uopste nije jasno, klasicna stampa ide brzo, ali kad se pusti npr PDF fajl koji je napravljen preko njegovog skenera u maloj rezoluciji ga jako koci, i jako sporo izbacuje stranice, znaci nije da se bar ceka da prvu stranicu izbaci vec i kad se pusti 10 kopija izmedju svakog stampanja se ceka dosadno dugo, kao i kada se pusti neka grafika, potpuno ista prica Iz firmine aplikacije stampa radi skroz OK, word, excel i ostalo sasvim normalno i brzo dok gore pomenuta dva fajla davi nemoguce... Sta moze da bude uzrok ovome, skinuti su i drajveri sa sajta, smanjena rezolucija stampe, ali uvek isto Jel neko ima ideju sta moze da bude i kako eventualno ovo resiti? Pri instalaciji drajvera treba da se doda stampac i npr ima ponudjeno X204n PCL XL, zatim X204n PS3 i X204n HBP, da li sam ovde negde napravio gresku ili.... Ja sam instalirao X204n PCL XL a ostalo nisam Hvala unapred na odgovorima Poz |