[ Burgos @ 23.04.2011. 12:29 ] @
Pozdrav svima!

Imam problem sa svojim laptopom (MSI vr601) već nekoliko meseci. Problem se ogleda u tome da ako malo pomerim laptop, grafika mi se izmrlja i resetuje mi se računar. To se isto dešava i pre učitavanja operativnog sistema, samo što se ne resetuje računar. Vadio sam hdd, isto je, a probao sam i sa drugom RAM memorijom. Takođe, ako radim nešto CPU intenzivnije duže vreme, kada se ugreje računar, sledi reset.

Čitao sam po netu, i nažalost, nisam sam u ovom problemu. Jasno mi je da mi je verovatno potrebna pomoć servisa, ali ne znam kome i kako da se obratim, kao i koliko to okvirno košta.

Imate li nekih predloga šta bih mogao da probam pre nego što ga odnesem u servis?
[ Binary Mind @ 23.04.2011. 13:08 ] @
Na zalost vreme je za servis. Nema nista sto mozes da probas sam a da resava problem. Problem je u maticnoj ploci i samo specijalizovani servisi ili pojedinci sa adekvatnim alatom koji nije jeftin to mogu da poprave kako valja ako je plocu uopste moguce popraviti. Popravka nece biti jeftina ali u svakom slucaju ce biti jeftinija od zamene ploce.