[ iizuzetan @ 27.04.2011. 16:10 ] @
Sta mislite o ovakvoj ravnotezi: |
[ iizuzetan @ 27.04.2011. 16:10 ] @
[ iizuzetan @ 27.04.2011. 16:39 ] @
Evo ima jos telepatije ili sta je to vec:
[ JankoNIS @ 27.04.2011. 17:06 ] @
Nina Kulagina i njoj slicni su jos pre 30 i vise godina raskrinkani kao prevaranti i vesti opsenari.
[ iizuzetan @ 27.04.2011. 17:34 ] @
Citat: JankoNIS: Nina Kulagina i njoj slicni su jos pre 30 i vise godina raskrinkani kao prevaranti i vesti opsenari. Dokazi [ Odin D. @ 27.04.2011. 17:44 ] @
"Trik" sa prvog filma, koji i nije nikakav trik nego sasvim regularna situacija, trebao bi biti jasan svakom ko je pohadjao predskolsku nastavu, barem nekoliko dana...
[ iizuzetan @ 27.04.2011. 17:49 ] @
Citat: Odin D.: "Trik" sa prvog filma, koji i nije nikakav trik nego sasvim regularna situacija, trebao bi biti jasan svakom ko je pohadjao predskolsku nastavu, barem nekoliko dana... Razjasni, objasni to tvoje tvrdjenje [ JankoNIS @ 27.04.2011. 18:00 ] @
Dokazi za sta?
Evo ti jedan logican i neoboriv dokaz. Da neko od njih ima takve moci to bi se vec koristilo odavno za potrebe vojske i ostalih. Cim se ne koristi znaci da je prevara. [ iizuzetan @ 27.04.2011. 18:04 ] @
Citat: JankoNIS: Dokazi za sta? Evo ti jedan logican i neoboriv dokaz. Da neko od njih ima takve moci to bi se vec koristilo odavno za potrebe vojske i ostalih. Cim se ne koristi znaci da je prevara. Ne razumem a sta to moze koristiti vojsci? Pa kako vojska ili nauka moze uci u sustinu tih pojava? Nauka grebe samo po povrsini onoga sta je priroda i zakoni prirode. [ geniuxx @ 27.04.2011. 18:12 ] @
Citat: JankoNIS: Dokazi za sta? Evo ti jedan logican i neoboriv dokaz. Da neko od njih ima takve moci to bi se vec koristilo odavno za potrebe vojske i ostalih. Cim se ne koristi znaci da je prevara. Ne bih ulazio u raspravu da li je ovo sa snimaka autentično ili fake, ali ovo što si naveo nije dokaz, već indicija. Dokaz ≠ indicija; indicija ima mnogo manju težinu. [ Odin D. @ 27.04.2011. 18:19 ] @
Citat: iizuzetan: Razjasni, objasni to tvoje tvrdjenje Ako oces casove iz fizike - plati. Necu ja dzaba da te obrazujem. [ mulaz @ 27.04.2011. 18:43 ] @
Jeste, autenticno je
slican trik moze za krompirom i stapicima za raznjice :) http://www.youtube.com/watch?v=HUad2c4jdK8 Evo, meni uspelo u drugo, prvi put mi se polomila cackalica :) [ JankoNIS @ 27.04.2011. 18:45 ] @
Policija i sudstvo mesecima sakupljaju dokaze za svoje predmete. Ne mozete ocekivati da vam sada ja daljinski pruzim dokaze. Nisam bio tamo i ne znam kako varaju, ali sam citao literaturu u kojima se pominju doticni "magovi" i gde je potvrdjeno da su na kraju ili raskrinkani ili sami priznali da su vrsili obmane zarad nekih privilegija u drustvu. A i u ostalim zemljema, narocito po Nemackoj, u to vreme su ordinirali slicni pa nijedan od njih nije postao popularan. Samo ne recite da su ih zavrbovale razne sluzbe, pa ih zato drze u anonimnosti. A oni za svo vreme rade za dobrobit covecanstva.
[ Shadowed @ 27.04.2011. 21:15 ] @
Problem sa ovom temom je sto ima dva potpuno nevezana klipa i pola ljudi prica o jednom pola o drugom.
Iizuzetan, sto se tice prvog klipa - jednostavno probaj. Radi. Fora je sto se centar mase cele konstrukcije nalazi izpod tacke oslonca i bilo kakvo pomeranje ka padanju ce se regulisati tako sto taj centar mase tezi da se vrati. Bilo je ranije nekih ukrasa da se kupi gde se plasticna ptica rasirenih krila oslanjala samo kljunom na postolje. Vizuelni efekat je jos dodatno pojacan time sto je ona shuplja a krila od pune plastike pa je samo mali deo cele ptice morao biti sa druge strane oslonca. [ dekster2 @ 27.04.2011. 23:00 ] @
Ahh,moram se složiti sa tobom.Ja sam probao sa ukrštenom viljuška-kašika,ali nisam zabadao čačkalicu nego je drvce šibice bilo naslonjeno
na grlo flaše koka kole, @Fora je sto se centar mase cele konstrukcije nalazi izpod tacke oslonca, da kao kada se penjete na neku gimnastičku spravu,recimo konja,noge i i glava su nagnuti napred,da bi taj oslonac (centar) bio na rukama. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|