[ sofrenic @ 05.05.2011. 19:54 ] @
Kao i dva kanala koja već imamo, Sport Klub i Sport Klub +, i ovaj će biti u „free“ analognoj ponudi, odnosno, besplatan. Nadamo se da će svi kablovski operateri shvatiti vrednost ovog kanala i projekta, jer će svaki ljubitelj sporta naći nešto za sebe.

Ponuda SK Prime je veoma slična ponudi Sport Kluba i Sport Kluba +, ali uz jednu veliku novinu. Naime, uz najbolji fudbal (Premijer liga, F.A. kup), najbolju košarku (NBA, Evroliga), najbolji tenis (ATP Masters 1000 serija, Vimbldon, Dejvis kup) i najbolji hokej, sada ćete imati priliku da gledate i najbolji moto sport pošto sa ponosom možemo da objavimo da su otkupljena prava na trke Formule 1.

Kompletna redakcija Sport Kluba se, dakle, i dalje trudi da se drži devize sa kojom je i počela rad pre pet godina: za nekoga sve, za svakog po nešto i to sve besplatno...

Ali, da se vratimo F1. Ono što ćemo mi ponuditi je najbrži karavan na svetu na način na koji do sada nikada nije bio praćen na ovim prostorima. Prenosićemo sve treninge, sva zagrevanja, a imaćete i jedinstvenu priliku da vidite i mnoge stvari koje se dešavaju „iza kulisa“ kao što su provera bolida i provera staze.

Komentari Srđana Ercega i Pavla Živkovića, kao i stručne opservacije legende našeg sportskog novinarstva Veljka Petrovića samo će vam upotpuniti doživljaj. Naravno, pre i posle svake trke ćemo se osvrnuti na dešavanja u studiju Sport Kluba, kao što ste već polako navikli od nas.

Paket F1 ne podrazumeva samo Fetela, Hamiltona, Alonsa, Vebera i ostale velike zvezde. Osim toga, prenosićemo i GP 2 i GP3 seriju i atraktivni Porše Superkup. Ne samo što su i tu zanimljive trke, već ćemo moći da upoznamo i nove buduće zvezde auto-moto sporta.

Uz sve pomenuto, noseći sadržaj Sport Klub Prajma biće Moto GP. Korisnici SBB-a će moći da ga nađu na frekvenciji na kojoj je do sada bio „Fishing and Hunting“ kanal. Za sve ostale informacije, pozovite svog kablovskog operatera. Uživajte uz kanale Sport Kluba!
[ nenad76 @ 07.05.2011. 10:32 ] @
Eurobird 16A (16E)
transponder: 114
ID: SK Prime
frekvencija: 10796
polaritet: V
SR: 30000
FEC:3/4
norma: DVB-S/QPSK
provider: SBB Total TV
kodiranje: VideoGuard
[ liverpool_fan @ 07.05.2011. 15:48 ] @
koliko vidim , ne radi na CS
[ DJ_Gorgeous @ 07.05.2011. 21:16 ] @
...i jutros niste prenosili treci nezvanicni trening :-(