[ mydante @ 07.05.2011. 08:21 ] @
Juče sam kupio mobitel "Sony ericsson X8" i počeo malo pomalo ga istraživati i podešavati.
Kako bi ostvario punu komunikaciju sa compom, kolega mi je preporučio odličan program "AndExplorer" .
Downloadovao sam ga na comp i vidim pojavio mi se fajl AndExplorer.apk. Spojio sam mobitel sa compom, otvorio mi se automatski sadržaj SD kartice mobitela, i prebacio sam taj faj fajl na SD karticu.
Sad je problem šta u mobitelu nigdje da pronađem taj fajl kako bi započeo instalaciju.
Može li ko da pomogne
[ blocker @ 08.06.2011. 15:13 ] @
Treba ti na mobitelu da imas bilo koli fajl menager kako bi mogao da pregledas sadrzaj sd kartice.
Takvih na marketu imas nekoliko,uzmi bilo koji .
[ Milos911 @ 08.06.2011. 19:04 ] @
Sta podrazumevas pod "ako bi ostvario punu komunikaciju sa compom"?
Ako ti treba nesto za sihronizaciju, imas default program koji stize uz tvoj telefon (verovatno se nalazi na sd kartici, a naci ces ga tako sto ces telefon povezati sa kompom i izabrati nesto kao data konekciju (meni se zove mass storage connection)).
Jos bolji od default programa je my phone explorer, njega samo instaliras, na telefonu omogucis usb debuging i uzivas.
Ako ti pak treba fajl menadzer za telefon, probaj "astro" (imas na marketu).
I sad vidim da sam povrsno procitao pitanje, treba ti fajl menadzer. Skini astro.