[ milance-ch @ 12.05.2011. 12:38 ] @
na kom nacinu moze se obrisati sifra prilikom ulaska sifru za bios znam ali ne znam onu za prijavu koja je mogucnost dase i ona zameni ili izbrise |
[ milance-ch @ 12.05.2011. 12:38 ] @
[ calexx @ 12.05.2011. 13:55 ] @
Ovo nema veze ni sa windows desktopom ni sa vistom, može u laptopove. Inače je rešenje da pitaš onog ko je postavio šifru pa posle promeniš, ako to nije moguće, onda pozoveš servis proizvođača pa će oni to lako da reše. Naravno, podrazumeva se da je laptop čist i da servis neće da ga pronađe na spisku nestalih.
[ Miroslav Cvejić @ 12.05.2011. 14:08 ] @
Treba mu resetovanje šifre za Vistu, ne za BIOS. Osim ako nije slučajno stavio reč "vista" u naziv teme.
Hiren's boot CD ima alate za resetovanej šifre na windowsu. [ missortr @ 12.05.2011. 14:23 ] @
zasto jednostavno ne instaliras novi operativni sistem, sto ces uraditi prije ili kasnije a podaci sa istog ti ne trebaju? vidim nabavio si i 7-micu... pa
milance-ch ima dosta nacina ... ako te bas interesuje posalji PP [ calexx @ 12.05.2011. 16:07 ] @
Uvek me zbune ove poruke bez pravopisa i gramatike, sad sam ponovo pročitao i vidim malo drugačije pitanje. ;)
Opet sličan odgovor, najbolje je da pitaš onoga ko je postavio šifru. Ili si to sam uradio pa zaboravio? Ko je uopšte instalirao tu Vistu? [ Milan Kragujevic @ 12.05.2011. 16:24 ] @
Kada se pojavi login dialog, pritisni
Control+Alt+Delete I ukucaj Administartor kao user name [ calexx @ 12.05.2011. 18:24 ] @
Zaboravio sam kako je kod Viste ali mi se čini da je potrebno da se prvo dozvoli pojavljivanje Administratora ... a i ako je to dozvoljeno, opet je pitanje da li zna password za admina.
O ovome se pisalo mnogo puta, postoji više preloženih rešenja koja rade pa bi bilo dobro da se prvo prelista forum nego da se opet i opet piše isto. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|