[ jandrino jato @ 14.05.2011. 16:25 ] @
svi koji nesto znaju nek pomognu hvala vam!
[ Isak666 @ 14.05.2011. 16:48 ] @
Naci posao i dobiti radnu dozvolu ili studirati tamo.
[ aladaar @ 23.05.2011. 19:40 ] @
Biti u vezi sa partnerom istog pola u zemljama koje takvu vezu priznaju.

Nije brak, a pruža mogućnost legalnog ostanka.
[ jandrino jato @ 23.05.2011. 22:41 ] @
sve samo to ne!!!! hehehe
[ Dragan 68 @ 21.06.2011. 22:33 ] @
Zdravo Zorane , video sam tvoje pitanje pokusacu da ti dam neku informaciju na tvoje pitanje.....sve zavisi u kojoj se drazavi zap.Evrope nadjes,tj. svaka ima svoju pricu , u nekim jos traze radnu snagu u nekim nemoj ni da pokusavas jer su puni ko`brod sa strancima itd....Ja sam trenutno u Italiji i situacija ne izgleda ni najmanje sjajno-nema posla......ali....ako imas nekoga ovde da te prijavi kao ( colaboratore domestico)tj.kao kucnog pomocnika , e to vec moze i potpuno je legalno -bez obzira sto si musko,nema veze. za to jos moze da se rade rad.papiri ,samo obrati paznju na 1 stvar : nesmes da budes u srodstvu sa osobom koja te prijavljuje za rad kod njega ..e to ne prolazi.E posle kad se legalizujes ko`"domacica "posle odredjenog vremena mozes i da promenis zanimanje. Eto ja sto sam znao reko sam ti a ti sad dalje vidi sam kako ces dalje , ako ti ovo ne uspe , onda ti je uvek najsigurnija i neoboriva "seljacka "varijanta -BRAK . Buona fortuna amico ....
[ jandrino jato @ 23.06.2011. 09:06 ] @
Hvala vam Dragane !
[ openbox @ 14.07.2011. 19:05 ] @
evo kratko, d

nadjes firmu u inostranstvu, odes turisticki porazgovaras sa poslodavcem, probni rad itd,

Ja sam ovako zavrsio sve papire za 3 meseca - i evo sad radim u Italiji (nije bas istina da nema posla)

ps. firma mi je toliko izasla u susret da nista nisam platio za 2 meseca probnog boravka u Italiji niti put do iste...

pozdrav
[ Dragan 68 @ 14.07.2011. 20:03 ] @
Za Openbox 1 pitanje , a gde to ima posao u italiji molicu lepo ako nije problem da se zna ..ja sam zainteresovan za posao. Hvala