[ sofrenic @ 20.05.2011. 22:23 ] @
Dobrodošli na prvi bosanskohercegovački TV portal!

Naša misija je da upotpunimo Vaš doživljaj televizije nudeći Vam servis koji obuhvata opciju pregleda programa za SVE postojeće kanale u BiH, a i šire. Osim jedinstvenog pregleda programa, nudimo Vam i zanimljive edukativno-informativne članke iz oblasti satelitske i kablovske televizije, IPTV-a, i općenito digitalne televizije.

Osim informacija o najnovijim dostignućima, digitalizaciji koja uskoro slijedi i u našoj zemlji i sl., korisnici mogu vidjeti TV najave koje će obuhvatati sadržaje programa koji se emituju, bilo da se radi o filmu, seriji, dokumentarnoj emisiji ili sportu. Kako bi svako pronašao nešto za sebe, tu su i zanimljivosti, posljednje vijesti iz svijeta filma, biznisa iz oblasti emitovanja, kao i show businessa.

Ono što TeVe.ba planira ponuditi u bliskoj budućnosti, po ugledu na apsolutni hit u regiji i svijetu, jeste opcija podsjetnika koja korisniku omogućava da primi SMS ili e-mail notifikaciju o terminima emitovanja željenog sadržaja kao što su filmovi, serije, utakmice i sl.

Portal omogućava korisnicima potpuno novi pristup gledanju televizije, bez zamornog prebacivanja kanala ili korištenja teletexta za svaki kanal ponaosob u potrazi za interesantnim programom.

Zajedno sa nama u svijet digitalne televizije!

http://teve.ba/
[ iPod @ 20.05.2011. 22:32 ] @
Sofrenic, hvala na linku, evo nadjoh ovo :

Chello media kupila OBN?

http://teve.ba/article/1622/chellomedia-kupila-obn
[ viktorparacin @ 25.05.2011. 17:14 ] @
extra je! u odnosu na http://www.mportal.com.hr/Default.aspx?ref=index pravi azurirani portal.
hvala!