[ zoranbt @ 21.05.2011. 14:12 ] @
Zdravo svima na sajtu ! Kupio sam laptop HP Probook4520s XX752EA ,Intel Core i3-380M , 4 GB DDR3 RAM , 640 GB HDD , ATI Mobility Radeon HD 6370/1GB , sa instaliranim LINUX .Sledeceg dana sam ga reinstalirao uz pomoc jednog prijatelja u Windows 7 Ultimate , u toku reinstalacije nije bilo nikakvih problema .Hteo bih da mi pomognete oko 2 problema koji su se javili nakon reinstalacije : 1.hteli smo da proverimo graficku karticu(njene karakteristike posto znamo da je novijeg datuma proizvodnje) u CONTROL PANELU -SYSTEM no Ona se nije pojavila,posle toga uz pomoc jednog drugog programa GPU nasli podatke za ugradzenu graficku ATI RADEON 2.Kada smo hteli da pristupimo bezzicnom internetu , ikonica u desnom donjem kraju nam je signalizovala NO CONEKT , NO CONEKTIONS ARE AVAILABLE , a na mobilnom tel.sam pronasao 2-3 korisnika bezzicnog interneta 3.isto tako sam downloadirao i driver Realtek RTL8191SE 802.11b/g/n Wireless LAN Driver for Microsoft Window , nakon toga sam ga instalirao no i nakon toga nisam mogao da se priklucim -nadzem bezzicnog interneta Hteo bih da mi pomognete oko ovih problema , i da znate nisam bas neki expert !!!!!! pozdrav |