[ freeworld @ 22.05.2011. 14:49 ] @
Tasratura od jutros nece da radi normalno.Vecina slova rade ok ostala izbacuju npr. slovo t izbacuje rt jel zna neko sta ne valja, preko virtualne tastature radi ok? |
[ freeworld @ 22.05.2011. 14:49 ] @
[ Miroslav Cvejić @ 22.05.2011. 14:54 ] @
Koji model tastature?
Skoro sam imao sličan slučaj, problem je što se gumeni sloj sa membranama pomerio malo i jedan red tastera je duplo radio. Rasklopljeno, sklopljeno nazad kako treba i radi najnormalnije. [ gigamg1 @ 23.05.2011. 00:15 ] @
Moze biti da je folija svoju karijeru zavrsila, membrane mogu biti pricvrscene u jednom redu ili da budu zasebne za svaki taster (najcesce)
Ajde da si to pitanje postavio pre... hmm... 10-15 god, ali sAd? Mislim da je toliko velik izbor cena i modela tastatura dostupan da se uopste i ne isplati rasklapati je i cackati. [ freeworld @ 23.05.2011. 13:08 ] @
Citat: Miroslav Cvejić: Koji model tastature? Skoro sam imao sličan slučaj, problem je što se gumeni sloj sa membranama pomerio malo i jedan red tastera je duplo radio. Rasklopljeno, sklopljeno nazad kako treba i radi najnormalnije. Ladno ne znam nj koja mi tastatura :D.Na njoj pise A4 tech a model kbs-21.Probacu da je otvorim pa mozda nesto uspem.Meni se ne desavada ne radi jedan red nego nasumicno. [ freeworld @ 23.05.2011. 13:22 ] @
e taman sam hteo da napisem koja mi slova ne rade kad ono proradila :),ipak hvala na pomoci.Jednu stvar sam precutao jer sam znao da ce da mi predlozite kupovinu nove tastature zbog toga,naime pre 3 dana mi se prosulo malo vode na ovu stranu gde su brojevi,ali do juce mi sve ok radilo pa sam zato sumnjao da je zbog toga,jer ako je zbog vode onda bi trebalo odmah da se pokvari.Ipak hvala jos jednom.
Citat: gigamg1: Moze biti da je folija svoju karijeru zavrsila, membrane mogu biti pricvrscene u jednom redu ili da budu zasebne za svaki taster (najcesce) Ajde da si to pitanje postavio pre... hmm... 10-15 god, ali sAd? Mislim da je toliko velik izbor cena i modela tastatura dostupan da se uopste i ne isplati rasklapati je i cackati. Ne bih ja nosio u servis da mi poprave,logicno da je to neisplativo,ali ako vec mogu sam nesto da sredim onda se isplati.Nije mnogo 600 dinara ali u danasnje vreme u Srbiji to je jos uvek nekom dnevnica :\.Inace za ovu priliku sam izvadio svoju staru tastaturu od neke dvojke pa bar jedno 10 godine staru i sljakala je extra :D [ calexx @ 23.05.2011. 14:28 ] @
Sledeći put neće niko da ti pomogne pošto kriješ šta se desilo. A stare tastature su bolje, ja i dalje koristim jednu staru 26 godina, nema foliju pa i nema šta de se kvari. ;)
[ gigamg1 @ 23.05.2011. 14:43 ] @
Pa ako vec postavljas pitanje onda obrazlozi ceo problem i sve situacije.
Nije nista cudno da tastature od pre 10-12 godina bolje i duze sljakaju za razliku od novih. Imam neku matoru mitsumi tastaturu od prvog racunara. Verujem da sljaka bez greske uprkos prasini ali nemam nijedan racunar sa plocom koja koristi din konektor za tastaturu. Mislim da je Mitsumi ili tako nest [ calexx @ 23.05.2011. 15:26 ] @
Zato postoje adapteri DIN na PS/2 pa ja tako i dalje koristim tastaturu. Nadam se da će da radi još 26 godina a posle kako hoće. ;)
[ freeworld @ 23.05.2011. 20:41 ] @
Citat: calexx: Sledeći put neće niko da ti pomogne pošto kriješ šta se desilo. ![]() Nemoj da si zao ![]() Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|