[ anon70939 @ 01.06.2011. 22:56 ] @
Nov sam u ovome, muziku sam prestao da slusam jer imam neke Genius 5.1, i umara me dok slusam muziku Prijatelj mi nudi ovo pojacalo za 60E. Je li to mnogo? Da li je ovo pojacalo kvalitetno kao sto mi ga je ishvalio? Ne mogu da kupujem drugo pojacalo, jer je ovo neka trampa, odnosno neko prebijanje duga. Citao sam malo po netu, i pise da ovo pojacalo "vuce 600W iz Mreze". Interesuje me, da li to znaci da vuce DO 600W u zavisnosti koliko glasno se slusa muzika, ili non stop vuce tacno 600W. Koje biste mi zvucnike preporucili? Da li je bolje uzeti ovakve http://www.comtradeshop.com/Pages/Pr...MDAyMTg=&page= ili neke polovne za istu sumu novca. Bitan mi je kvalitet, ali voleo bi da mi i taj kutak koji sam namenio TVu, i ostaloj tehnici bude LEP. Sta u stvari treba da gledam kad kupujem polovne ili nove zvucnike? Sigurno da vazi poslovica "koliko para toliko muzike". Volim da slusam instrumentalnu i ambijentalnu muziku, pa i neki stari Disco. Pojacalo cu privremeno prikljuciti na integrisanu zvucnu kartu na kompjuteru, pa kad budem imao finansijskih sredstava, posle zvucnika se bacam na to. I jos jedno pitanje: Kako bih mogao da povezem i ovo pojacalao i te Genius 5.1 na racunar? Da dok slusam muziku da slusam preko pojacala, a dok gledam filmove da mi zvuk ide preko 5.1 Genius zvucnika. Pretpostavljam da bi jedna od mogucnosti bi bila da je drugo pojacalo, pa da zakacim i te Genius zvucnike na njega, ali ovo pojacalo nema 5.1 izlaz. Postoji li neka zvucna kartica koja bi mogla da podrzi ovo? Ili postoje li neki spliteri? Verujem da svi imate puno bolja pojacala i zvucnike i potrebe od mene, ali nemam trenutno mnogo novca, pa bih hteo da bar krenem od necega. Ko zna sa cim cu zavrsiti za par godina |